Keba
Foto: Alo/Foto: Nalbantjan

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, imala je veoma burnu vezu sa pevačem, koja se završila tužbom i sudom, a nedavno je otkrila sve detalje o tome.

- Rođa mi je javio da treba da radimo za Željka Joksimovića i za Kebu, Keba je bio brži, javio se odmah, a ja nisam imala želju da sarađujem sa njim jer bio je uvek isfoliran. Rekla sam samo da snimi pesmu iz filma "Sabirni centar", "Cveta trešnja", to mi je omiljeni film. On je to snimio, ja sam samo želela da ga otkačim, imao je negativnu energiju - ispričala je Ljiljana tada, a potom navela da je pevač bio uporan u nameri da je osvoji.


Ljiljana Jevemović

Foto: Printscreen/instagram

 

- On meni kaže: "Kako me svi hoće, a ti me nećeš". Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem: "Super" i on opet zove i kaže: "Ovo je poslednji put da sam ti se javio" i ja mu kažem: "Super" i spustim slušalicu. Eto njega zvoni na interfon, ja mu ne otvaram i on čeka da neko od komšija uđe u zgradu, da bi on ušao za njim, toliko je bio dosadan da je postao smešan, pa sam na kraju rekla: "Hajde, kada mu je brak toliko loš, kada je toliko navalio". U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, prijalo mi je. Imala sam pre toga period od šest meseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene - prisetila se ona početka veze sa pevačem.

Ljiljana je tvrdila da je Keba mnogo ljubomoran, ali i da je to shvatila tek kada su se razišli.

Ljiljanina objava o Kebi

Facebook printscreen

 

- Peta godina na sudu, tad je bilo glavno ročište i Keba ima pravo da mi postavi tri pitanja. Prvo njegovo pitanje glasilo je ‘da li sam se nekada udavala’, drugo ‘kad sam bila sa njim da li sam znala da je on na papiru još u braku’, i treće pitanje ‘zašto sam bila sa njim’. A on je tvrdio da mi nismo bili zajedno, a pita me to, pritom za vreme našeg zajedničkog života ja njemu ni jednom nisam rekla da ga volim niti da sam zaljubljena u njega, pustila sam ga da uživa u mom društvu i dok se taj razvod koji je on obećao ne desi, držala sam se ledeno - objašnjava Ljiljana i otkriva kako je Keba reagovao na njene odgovore.

- Na prvo pitanje sam rekla da se nisam udavala, na drugo da sam znala da se nije razveo i na treće pitanje ja napravim dramsku pauzu, već su mene naučili advokati jer sam ja krvavim putem išla, driblali su me godinama, i kažem ‘iz razloga srca i emocija’, kad je on skočio od sreće ‘jao, ovo sad prvi put čujem’, ona stolica na kojoj je sedeo je otišla pozadi, sudija gleda u njega i on se izleteo i ja tu vidim da on sa emocijama nije čist, i nikada nije raščistio sa emocijama. Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega - ispričala je Ljiljana detalje suđenja koje je trajalo godinama, a tokom koga je Keba čak tražio ekshumaciju tela tada već pokojnog Rođe Raičevića.

Ljiljana Jevemović

Foto: Printscreen/instagram

 

Jevremovićeva je takođe otkrila da je htela da se sa Kebom dogovori mimo suda, ali da to nije bilo lako, a onda je ispričala detalje maltretiranja koje je, prema njenim rečima, pretrpela od strane Olje Kojić, koja je do pre osam godina bila zakonita supruga Dragana Kojića Kebe.

- Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostranstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro - ispričala je Ljiljana nedavno za jedne domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading