Vera Vang
Foto: Profimedia/Profimedia

Poslednja fotorgafija „žene koja ne stari“ šokirala je javnost. Slavna dizajnerka Vera Vang, koja decenijama intrigrira svet mode toliko je mršava, da su fanovi zabrinuti kako nešto nije u redu sa njenim zdravljem.

Za Amerikanku koja se proslavila venčanicama mnogi su govorili da je otkrila sveti gral večne mladosti, a poslednjim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu, i sama je „podgrejala“ te tvrdnje - iako 27. juna puni 75. godina, izgleda kao da joj je tek 30.

Prvo je objavila nekoliko svojih fotografija iz frizerskog salona, a potom se usnimila pre odlaska na večeru. Osim koščatog lica, u prvom planu bile su i njene premršave noge.

- „Ova fotografija je uznemirujuća“ - napisala je jedna žena, druga je istakla da je „zabrinuta za njeno zdravlje“ jer izgleda „premršavo“.

Vera Vang

Profimedia

 

Neki su podrugljivo prokomentarisali: -„Ovako izgleda dama koja redovno večera samo kocke leda“.

- „Opet je pila krv jednoroga“- dodali se pojedini.

Sama Vangova je pre nekoliko meseci pričala kako izleda njena dnevna rutina, akda je reč o ishrani:

- Redovno pijem votku, jedem hamburgere, tamanim krofne punjene kremom i šećerom. To je poput želea, ali s kremom od vanile unutra. Volim i onu ružičastu s mrvicama. Ali, ne gojim se, jer sam zauzeta poslom. I, oduvek naporno radim na sebi.

Vera Vang

Profimedia

 

Inače, Vera je je imala samo 23 godine kada je postala najmlađa modna urednica i stilistkinja magazina „Vog“. Narednih 16 godina je to radila, a onda je dobila posao u modnoj kući „Ralf Loren“, posle čega je prešla na poziciju glavne dizajnerke. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvi butik u kome je prodavala venčanice, ostalo je istorija.

U osmoj deceniji radi punom parom, pod svojim brendom proizvodi odeću, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a objavila je i knjigu „Vera Wang on Weddings“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading