Tanja Savić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Tanja Savić više od dve godine uživa u ljubavi sa svojim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je 11 godina mlađi od nje, a o njenom odnosu sa svekrvom duže vreme se polemiše.

Iako se dosta spekulisalo o tome da Muhamedova majka nikako ne može da prihvati njihovu vezu, pevačica je svojom poslednjom objavom stavila tačku na sve neistine i otkril istinu o njihovom odnosu.

tanja savić

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Mukijeva majka u potpunosti je prihvatila snajku, te je nedavno došla čak iz Amerike kako bi provela vreme sa njom.

- Mukijeva mama se baš lepo slaže sa Tanjom. Iako u početku nije bila za tu vezu, ona je promenila mišljenje o njoj kad su se i upoznale krajem prošle godine u Americi, kad je Tanja tamo imala turneju. Iako je bila rezervisana neko vreme, sada je potpuno drugačija situacija između njih dve. Tako je ona nedavno prihvatila Tanjin poziv da dođe u Srbiju i bude njena gošća, što je ona i prihvatila. Išla je sa njima svuda, a čak je jedan dan došla i na snimanje Tanjinog novog spota. Krila se u bekstejdžu i da je kamere slučajno ne bi snimile, ali je uživala. Sa njom je sve vreme bio i sin, ali i jedan od Tanjinih sinova - priča izvor, pa nastavlja:

Tanja Savić

Foto: Ataimages

 

- Tanja je sad konačno završila sve obaveze pred izlazak novog albuma. Snimila je spotove, pa je rešila da sa Mukijem, svojom sestrom i decom ode na odmor. Trenutno su u Dubaiju, uživaju. Vidi se da su srećni i zadovoljni. Sve je objavila i na Instagramu. Biće tamo nekoliko dana, a posle toga se vraćaju, kako bi se ona posvetila promociji novog albuma - zaključio je izvor za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading