ALO! PAPARACO Lazar Ćolić Zola se bahati po tržnom centru (FOTO)
Foto: PrntScrn

Bivši zadrugar i DJ Lazar Čolić, poznatiji kao Zola, nije postao učesnik rijaliti šou-programa Zadruga 6. Iako su se tokom leta za njegovo ime vezivala brojna pitanja, Zola je u emisiji Narod pita u kojoj je često gostovao odgovarao da mu je u životu sve potaman, da uživa u etno selu u kome su se okupljali zadrugari, a izjavljivao je da izdaje pesmu i da želi da postane muzička zvezda.

ALO! PAPARACO Lazar Ćolić Zola se bahati po tržnom centru (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Izgleda da Zolander nije lagao, jer ga je naš paparaco uhvatio usred šopinga u poznatom beogradskom tržnom centru i to u prodavnici u kojoj se prodaje isključivo brendirana garderoba. Novopečeni pevač ili reper očigledno je krenuo u kupovinu kako bi obnovio svoje odevne predmete. Zola je razgledao rafove, birao majice i dukserice koje nose i svetski poznati reperi, a oko je bacio i na police sa ženskim artiklima. 

ALO! PAPARACO Lazar Ćolić Zola se bahati po tržnom centru (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Zolu je Beograd očigledno promenio, a život javne ličnosti stvorio mu je nove navike, veće prohteve i promenio je njegov modni stil. Iako su ga mnogi kritikovali da se oblači loše, Zola kad god se u poslednje vreme pojavi na televiziji ne propusti priliku da obuče neku majicu sa ogromnim napisom poznatog kreatora ili brenda.

SPREMAN DA NAPUSTI ZADRUGU ZBOG MAJE Rijaliti učesnik u strahu da ne prevari suprugu sa Marinkovićevom, otvorio dušu i priznao sve

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading