ZOLA SE PREPOLOVIO! Miljanin bivši smršao 30 kilograma, niko ne može da ga prepozna (FOTO) 18:45 Vip 2
ZOLA SMUVAO MILJANINU BIVŠU Učesnici zatečeni, Čolić ne krije simpatije prema njoj: "Super se ljubi" 10:35 Vip 0
ZOLA OTKRIO SVE O ZATVORSKIM DANIMA! Tvrdi da je prošao pakao zbog Miljane Kulić, na ivici suza priznao sve: "Nameštala me..." 21:30 Vip 0
POVRATAK RIJALITI ZVEZDE? Slučajno otkrio planove produkcije, fotka podgrejala sumnje da ulazi u Elitu 8 20:20 Vip 0
ON ULAZI U ELITU! Povukao se iz javnosti, nestao odjednom i otišao daleko, a sada se vraća i najavio haos! (FOTO) 18:20 Vip 0
ŠOK DETALJI O OCU DETETA STEFANI GRUJIĆ Kamere snimile tajni razgovor, evo zašto svi misle da nije Munjez! 09:25 Vip 1
MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U ELITU Ovo je tačan datum povratka, uazak najavio i ovaj bivši učesnik! 10:55 Vip 0
MILJANA KULIĆ SE VRATILA LOŠIM NAVIKAMA! Evo koga je proganjala čim je izašla iz Elite: ''Nema broja sa kog nije pozvala'' 15:20 Vip 0
CELA PORODICA UZIMA MILJANI NOVAC VEĆ DESET GODINA! Zola izgovorio strašne stvari, priznao javno i kada se čuo sa Marijom 22:00 Vip 2
JEZIVE REČI MILJANE KULIĆ Zadala poslednji udarac Zoli, spomenula i smrt, gledaoci u neverici! 13:29 Vip 0
MILJANA UCENJUJE ZOLU ABORTUSOM Učesnici u šoku zbog njenih reči, javnost zgrožena, donela konačnu odluku! 09:10 Vip 0
KORISTE NJENO PSIHIČKO STANJE Pevačica razvezala jezik o Miljani Kulić, pa se osvrnula na Mariju, nije štedela reči 14:30 Vip 0
ZOLA NESTAO NAKON SAZNANJA DA POSTAJE OTAC Miljana pokazala pozitivan test, Čolić hitno reagovao! 06:30 Vip 0
TRUDNA MILJANA KULIĆ? Već oseća prve simptome, javno priznala da je bila intimna sa Zolom pre Elite! 22:40 Vip 0
MILJANA VRAĆENA NA PINK NAKON DISKVALIFIKACIJE! Kulićeva priznala da se pomirila sa Zolom, šok u emisiji uživo 10:14 Vip 0
SINOĆ JOŠ DVOJE NAPUSTILO ELITU! Ogroman šok, Milan Milošević izgovorio prvo ime, učesnici mislili da se šali! 07:26 Vip 0
EVO ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Kamera zabeležila trenutak, gledaoci u neverici, sve se videlo! 08:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0