Kejt
Foto: Profimedia/Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam su juče obeležili 13. godišnicu braka i tim povodom su na zvaničnoj Instagram stranici objavili crno-belo fotografiju sa svog venčanja.

Pristalice britanske monarhije, koji sve češće i sve glasnije pitaju: „Gde je Kejt“, su odmah reagovali i naveli: „Veoma bizarno!“ Mnogi su napisali da se umalo nisu onesvestili kada su videli crno-belu fotografiju, uz objašnjenje da su pomislili da je narodu omiljena princeza, definitivno, mrtva.

Bilo je i onih koji su pažljivo analizirali svaki detalj na fotografiji:

- Kejt izgleda mnogo starije nego što je slučaj sa ostalim fotografijama sa venčanja.

Kejt Midlton

Profimedia

 

- Vilijam je obučen potpuno drugačije nego na ostalim fotografijama sa venčanja! - napisali su oni i podsetili da je nosio crvenu, ceremonijalnu uniformu, a ne, kako se vidi na ovoj fotografiji crnu, konjičku svečanu uniformu.

Sve to su registrovali pojedini britanski mediji, a onda su se za njih oglasili i stručnjaci za „kraljevska posla“.

- Tačno i jedno i drugo - naveli su, pa obrazložili:

- Princ je diplomirao na britanskoj kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst, a u februaru 2011. imenovan je za pukovnika irske garde. Takođe, ima počasne činove u Kraljevskoj mornarici i Kraljevskom vazduhoplovstvu. Zbog toga je jarko želeo da se oženi u konjičkoj uniformi. Ali, kraljica Elizabeta mu je to izričito zabranila i naredila da na dan večanja obuče crvenu, ceremonijalnu uniformu, jer su se u takvoj ženili svi članovi kraljevske porodice.

Prema rečima istog izvora, Vilijam se snašao, nije se zamerio baki, a isterao je po svome tako što je nosio obe, prvu na početku, a drugu na kraju venčanja.

Inače, slika je objavljena uz poruku: „13 godina zajedno“ i za nekoliko časova je imala više od 1.500.000 hiljada pregleda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading