VARAĆE TE CELOG ŽIVOTA Dalila Dragojević pecnula Aleksandru Subotić, a onda usledio šok odgovor: Nismo svi isti!
Printscreen

Nakon što je drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević predvidela i ne tako svetlu budućnost nedavno pomirenom paru - Aleksandri Subotić i Predragu Raspopoviću Peci, oglasio se i Karađorđe Subotić.

Aleksandra Subotić

Printscreen

 

- Peca će varati Aleksandru celog života, nije važno da li će to uraditi sa Majom ili s nekom drugom devojkom. Ona treba da uči na mojim greškama! Filipu Caru sam opraštala prevare, a on me je iznova varao. Nema tu budućnosti - poručila je Dalila za Informer.

Na ove reči nije ostao nem Aleksandrin otac koji je Dragojevićki odgovorio putem društvenih mreža.

- Dalila, nismo svi isti iako se ljudima nazivamo. I ona narodna, kako zračiš tako privlačiš - poručio je kratko Karađorđe.

VARAĆE TE CELOG ŽIVOTA Dalila Dragojević pecnula Aleksandru Subotić, a onda usledio šok odgovor: Nismo svi isti!

Foto: Alo ilustracija

 

Podsetimo, nakon višemesečne afere sa starletom Majom Marinković, Predrag se vratio nevenčanoj supruzi Aleksandri, koja ga je dočekala širom raširenih ruku, te redovno na društvenim mrežama objavljuju prizore porodične sreće, kao da javnost mesecima unazad nije gledala Raspopovića kako se provodi po jahtama i restoranima sa Marinkovićevom.

LAŽEŠ KAO PAS, VODILI STE LJUBAV! Lepi Mića izneo izneo ozbiljne tvrdnje na račun starlete i fudbalera, svi ostali u šoku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki kupinovo

31.08.2022 23:14

Samo ti o postenju nepricaj,to je vidjeno I to ispred kamere.