Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Nikola Rokvić pešači već osmi dan ka Egini, u humanoj misiji prikupljanja novčanih sredstava za decu.

Poznato je da pevač dnevno pređe više od 30 kilometara, ukupan put iznosi gotovo 1.060 kilometara,a danas je sa svojim pratiocima podelio sa čime se sve sureće na putu:

Nikola Rokvić

Foto: Instagram

 

- Današnja ruta je bila veoma izazovna… Dosta iscrpljujuća, neka vrućina i jednom umalo iskrenuh zglob dok sam se slikao sa ljudima… Iskušenja ali su se za moju dušu dogodile bitne stvari - rekao je i dodao:

- U prvom delu rute, zaustavio me je divan mladi čovek, radosnih očiju… Popričasmo i u razgovoru mi reče da je njegovo dete, mala devojčica Lena izgubila život, da se lečila na onkologiji… Kroz osmeh se provukoše suze koje donesoše milost i nas dvojica tako postadosmo jedno u bolu ali isto tako i u ljubavi i nadi da je mala Lena na najsvetijem mestu Carstva nebeskoga!

- Nastavih put i naiđoh na Danijelu, kaže bori se sa leukemijom… Biće dobro!! Biće dobro!!! Biće dobro!!! Na kraju me posetiše moje duše, moja majka Slavica i teja Suza… Dadoše mi snage ali i ponesoše lepe hrane, riblje supice koja leči!! Radujmo se, jer posle kiše dolazi sunce… Posle sunca opet će kiša… I kad kiša pada, život je lep! Pomjani Gospode malog anđela Lenu i dragoj Danijeli pruži ozdravljenje! Pomjanite dragi ljudi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading