LAŽEŠ KAO PAS, VODILI STE LJUBAV! Lepi Mića izneo ozbiljne tvrdnje na račun starlete i fudbalera, svi ostali u šoku
Printscreen

Lepi Mića Ana Jovanović sukobili su se u poslednjoj emisiji kada je učesnik rijalitija izneo tvrdnju da je sa fudbalerom Dinom Dizdarevićem imala odnose gepeku njegovog automobila, nasred parkinga.

Printscreen

 

Mića je otkrio da su Ana i Dino upražnjavali odnose tokom superfinalne noći Zadruge, a aferu su, navodno, nastavili tokom letovanja u Crnoj Gori.

- Bila si sa Dinom Dizdarevićem na moru. Lažeš kao pas, provereno znam da je tako. On te je je*ao u gepeku od auta, to je reklo dvadeset zadrugara, svi to znaju. Neki od njih su tvoji prijatelji -  rekao je Mića, dok se Ana pravdala i uporno ponavljala da su Mićine tvrdnje neistinite.

Foto: Printscreen/instagram

 

Dino je potvrdio Aninu priču iotkrio šta su to radili u njegovom autu te noći.

- Bili smo na superfinalu, meni se istrošio telefon. Otišli smo do auta na parking da napunim telefon u autu i to je to. Nije bilo seksa niti bilo čega. Takođe i u Budvi smo izašli par puta, samo smo imali dobar provod bez ikakvih intimnih odnosa - objasnio je Dino.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

BIVŠI MILJANE KULIĆ ULAZI U ZADRUGU 6! Priznao da mu je ona uništila život, a otac ga isterao iz porodičnog doma

Komentari (1)

Loading
Lina

31.08.2022 22:42

Mica je imao nesto sa Anom...ljubomorise i ne da joj da dise.U ,,Zadruzi,,mu je lezala u krilu i dogovarali se da se vide van zadruge...Ko nije primetio da nesto ima medju njima,taj je slep