IMALI SE*SUALNE ODNOSE U ALEKSANDRINOM KREVETU Isplivali novi skandalozni detalji, ovo je Subotićka doživela od muža i najbolje drugarice Maje
Printscreen

Klupko oko ljubavnog trougla između Aleksandre Subotić,njenog bivšeg partnera Predraga Pece Raspopovića i dalje se odmotava. Iz Pandorine kutije izlaze detalji odnosa starlete sa nevenčanim suprugom koji je prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković sa kojom je trenutno u Crnoj Gori na moru.

Naime, kako prenose beogradski mediji, njen izabranik je poslednjih meseci često inistirao na tome da Maja bude njihova gošća. Štaviše, jednom prilikom zamalo da ih Aleksandra navodno uhvati na delu.

- Peca je mesecima sedeo na dve stolice. Dobro su se krili, a čak je i od Aleksandre često tražio da im Maja bude gošća i da se svi zajedno druže. Ona je često dolazila i pretvarala se da je sve u redu i da joj je prijateljca. Sa jedne strane je bila dobra sa Subotićevom, a sa druge je spavala sa ocem njenog deteta. Jednom prilikom je Maja došla ranije, pa su čak imali seks na brzinu dok se Aleksandra nije pojavila - priča izvor.

IMALI SE*SUALNE ODNOSE U ALEKSANDRINOM KREVETU Isplivali novi skandalozni detalji, ovo je Subotićka doživela od muža i najbolje drugarice Maje

Foto: Printscreen/instagram

 

On tvrdi da je Raspopović odlepio za Majom, toliko da želi i ona da mu rodi dete.

- Baš je zaljubljen u nju. Ne ispušta je iz ruke, upravo onako kako je voleo i Aleksandru. Želeo bi da mu rodi dete, već pričaju o tome. Maji je i vreme da se ostvari kao majka, a Raspopović može da joj obezbedi sve što poželi. Aleksanda je očajna, naročito sada kada vraća film. Sada joj je jasno zašto je on tražio da Maja često dolazi kod njih. Verujte da proklinje dan kad je pustila u kuću - tvrdi sagovornik.

ŠOK OBRT! Otpada voditeljska pozicija, Dalila postaje deo produkcije, isplivali detalji pregovora sa čelnicima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading