ŠOK OBRT! Otpada voditeljska pozicija, Dalila postaje deo produkcije, isplivali detalji pregovora sa čelnicima!
Printscreen

Petu sezonu rijaliti programa "Zadruga" obeležio je ljubavni trougao Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević. Već se uveliko spekuliše ko će ući u šestu sezonu i koja priča bi mogla da nadmaši ovu javnu prevaru. 

Fanovi rijalitija nagađaju koje izmene će se desiti u narednoj sezoni, a jedan od Dalilinih obožavatelja tvrdi da će Dalila postati deo produkcije i da će biti nadređena Milanu Miloševiću i Ognjenu Amidžiću.

- Uskoro i šef Ognjenu i Milanu. Nova šefica zadruge, bravo malena - napisao je Dalilin fan, a zatim dodao:

ŠOK OBRT! Otpada voditeljska pozicija, Dalila postaje deo produkcije, isplivali detalji pregovora sa čelnicima!

Printscreen

 

- Dalila Dragojević je u pregovorima sa Pinkom da bude deo produkcije najvećeg projekta rijaliti "Zadruga". Nju ne zanima posao voditelja, već ozbiljan posao vezan za produkciju koji je plaćen da može da kupi još dva stana. Njen uspeh se isplati, a vaš? - stoji u objavi.

Ostaje nam da ispratimo da li će Dalila zaista postati deo produkcije ili su ovo samo nagađanja i želje njenih fanova.

ONI SU VEĆ POTPISALI UGOVOR ZA ZADRUGU 6? Ova dva rijaliti para već znate kao najveće skandal majstore, a ovaj učesnik dolazi iz drugog rijaliti programa

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dario

15.07.2022 16:16

Sto da ne bude clan produkcije, školovano devojče.Samo na Pinku moze da radi sa svojim fakultetom.Verovatno i Cara ceka mnogo dobar posao.

Milo

15.07.2022 17:15

A gde ce raditi skolovani ljudi? Ovo nije istina jer bila bi strasno

Tarik

16.07.2022 08:49

Eh bas bi Pinku bio potreban neko iz Šepka da bude glavni u produkciji? Da nije smešno bilo bi žalosno. Dosta sto su joj kuću namestili pa još i posao? Ali nebi nista bilo čudno na kraju krajeva.