NEKA SE MANE FILIPA ULIČARA! Oglasio se Dalilin otac i jasno stavio do znanja šta želi od svoje ćerke i Dejana, ni ne slute šta im se sprema nakon izlaska!
Foto: Alo/ilustracija

Otac Dalile DragojevićHuso Mujićporučuje ćerki da što pre rodi dete Dejanu i mane se ljubavnika Filipa Cara.

Naime, tata rijaliti zvezde očajan je što je ona i dalje zaljubljena u momka iz Crikvenice umesto da se pomiri s bivšim mužem, prenosi pomenuti portal.

- Najviše na svetu bih voleo da Dalila zatrudni u "Zadruzi" s Dejanom! Kad bih sad mogao da se čujem s njom, rekao bih joj: "Ćerko, rađaj tvom Dekiju sinove i mani se onog uličara Cara!" Ni šta me ne bi toliko obradovalo, kao kad bih čuo da je trudna i da ću da postanem deda - kaže Huso.

NEKA SE MANE FILIPA ULIČARA! Oglasio se Dalilin otac i jasno stavio do znanja šta želi od svoje ćerke i Dejana, ni ne slute šta im se sprema nakon izlaska!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, otkad je Filipova devojka Maja Marinković diskvalifikovana iz "Zadruge 5", Dalila koristi svaku priliku da flertuje s njim. Ova situacija se nikako ne dopada Mujiću, koji navija da njegova ćerka i nekadašnji zet nastave zajednički život u Gornjem Šepku u Republici Srpskoj, gde imaju kuću.

ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK! Uznemirujuće scene u Zadruzi, produkcija donela momentalnu odluku, obezbeđenje ovo do sada nikada nije uradilo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
mina

11.01.2022 13:27

CERKA TI JE ULICAR STARI NE KOMENTARISI TUDJU DECU IMAS TI ODRONA KOG SI STVORIO PRICAJ O NJOJ I SLINAVKU

Masa

12.01.2022 10:24

Ti supoglavi komentarises tudzu decu a tvoja je odron pokri se usima I cuti

Seka

21.01.2022 05:47

Stari pokri se I suti....,,,,cekaj jos malo vidjet ces sta ce joj car uraditi ....nije car Car ,car je Kralj.. treba je opet napuniti...monstrumu ne Smetana sta joj car psuje I pita je ,a Smetana joj sto joj je napokon dekoli opsovao mamu I tatu .. a monstrum to radi non stop dejanu ...bolje ti je suti I sakri se u misiju rupu ...fuuuj

Moreno

24.01.2022 03:39

NAPOLJE VECERAS..NAPOLJE...NAPOLJE ...NEMOJTE GLASATI ZA MORENO DAL8LU ...NAPOLJR