OTAC DALILE DRAGOJEVIĆ PLAČE U LAJVU Bivša zadrugarka ga rasplakala, zbog ovog poteza je slomljen na komade
Foto: Alo!

Dalila Dragojević bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i voditeljka sa RED televizije, sve češće privlači pažnju javnosti svojim humanitarnim gestovima na društvenim mrežama, posebno na TikToku.

Ona je izazvala veliku pažnju donirajući novčani poklon jednoj devojci sa smetnjama u razvoju tokom jednog meča na ovoj popularnoj platformi. Ovaj gest naišao je na veliku zahvalnost devojke, ali i na emotivnu reakciju Dalilinog oca Husa, koji je bio prisutan tokom događaja.

Njen post na društvenim mrežama izazvao je reakciju i podršku drugih javnih ličnosti, poput Ermine Pašović, takođe poznate učesnice "Zadruge". Njena reakcija na ovaj događaj pokazuje da humanost i empatija prema drugima nemaju granica.

Dalila je pokazala da društvene mreže, pored zabave, mogu biti i platforma za širenje pozitivnih poruka i pomoć onima kojima je potrebna. Njen humanitarni gest prema devojci sa smetnjama u razvoju samo je jedan od primera kako društvene mreže mogu poslužiti u pozitivne svrhe.

Republika

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading