ONA NEMA NOVAC SAD DA VRATI Dalilin otac priznao sve o njenom dugu, pa otkrio detalje razgovora sa ćerkom!
Foto: Alo!

Otac Dalile Dragojević – Huso Mujić, u ekskluzivnom razgovoru za "Hype" istakao je da je uveren da će njegova ćerka vratiti novac koji je unapred uzela od televizije na kojoj je radila. 

- Valjda imaju dogovor, vratiće – rekao je Huso, i dodao da je, po njegovim saznanjima, Dalila vratila deo novca koji duguje televiziji na kojoj se doskoro radila kao voditeljka:

- Odnela je je 5.000, kako su se i dogovorili, tako će i dobiti. Nije nikakav problem. Sigurno će vratiti, ali momentalno nije u situaciji da vrati sve. Juče sam pričao sa njom, treba da se ispoštuje čovek koji joj je dao novac. Polako će sve biti vraćeno, dok proda automobol, nema sada sve da mu da - rekao je Huso.

 

 

Podsetimo, vlasnik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković nedavno se oglasio na svom Instagramu povodom sveučestalijih pitanja oko Dalile Dragojević.

- Da ne bih pojedinačno odgovarao svima na pitanja oko Dragojević-Mujić ovako ću. Ne volim kad se ljudi foliraju. Što se Hype i mene lično tiče Dakica može da ide gde god hoće, samo mora da vrati novac koji je uzela pa se “naljutila” zato što ne može da “komanduje” u Hype-u. Lepo vrati novac firmi i meni lično i sve ok, želimo joj sve najbolje. Od firme je dobila za posao 15 honorara unapred, a od mene pozajmicu da bi kupila automobil- otkrio je tom prilikom vlasnik Hype televizije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading