ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK! Uznemirujuće scene u Zadruzi, produkcija donela momentalnu odluku, obezbeđenje ovo do sada nikada nije uradilo! (VIDEO)
Printscreen

Prethodnu noć u rijalitiju Zadruga obeležio je ponovni raskid Dalile i Dejana Dragojevića, ali i nervni slom koji je imala Tara Simov.

Simova se u naletu histerije ustremila na staklene površine u "Zadruzi", ali su članovi obezbeđenja sprečili da napravi veću štetu i naudi sebi.

Tara je bila u svojevrsnoj psihičkoj krizi. Neurotični pokreti i potezi kontroverzne zadrugarke lede krv u žilama.

Scene koje je Simova priredila su bile toliko skandalozne, da su momci iz obezbeđenja morali da je bukvalno prenesu kako ne bi povredila sebe.

Ovakav gest do sad nije viđen u Zadruzi, a momci iz obezbeđenja su još jednom pokazali koliko su profesionalni i koliko brinu o bezbednosti svih učesnika Zadruge.

MARIJA GA NIJE PODNOSILA! Miljana je bila u vezi sa ovim starijim muškarcem, pretio joj intimnim snimkom, a o skandaloznom raskidu brujala je Srbija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aba

11.01.2022 10:43

Oprostite joj dug i izvedite je napolje na lečenje, to bi bila najveća pobeda u Zadruzi i velika humanost vlasnika televizije i rijalitija. Tara Simiv ne pokazuje ništa zanimljivo. Pola dana prespava.. ostalu polivinu dana baulja, čeka terapiju i izaziva incidente. Agresivna, lažljiva, lukava, pokvarena i ne ceni ništa. Njen boravak će završiti kao i prošle godine tučom, uništavanjem i može povrediti nekog drugog. Zašto da to čekate, reagujte na vreme. Tari nema pomoći, duboko je uplivala u loše stvari. Ona ne pokazuje niti mrvicu samokritike, pravda svako svoje zlo. Tara nije stala uz Dejana zato što ga voli nego da bi bila u centru zbivanja, Tara nije sa Anom iz prijateljstva nego da bi je odvojila od Mateje i uvalila je Mensuru. Tara upropaštava proslavu slave Kariću ( čijem ocu mnogo duguje ) zato što nije ona u centru pažnje uz njega nego ljudi koji se znaju veseliti. Taru jede ljubomora, ne ceni i ne poštuje nikog. Za Taru nema pomoći.

Polis

11.01.2022 13:15

A kazu pre ulaska u rijaliti imaju pregled od strane neuropsihijatra?!Pa da je tako nebi ih četvoro imalo u zadruzi...