OTAC NAŠEG POZNATOG PEVAČA JE POČINIO UBISTVO Otkriveni jezivi detalji: "Saopštili su nam da je poginuo" 10:10 Vip 0
UBIO SE OTAC NAŠEG POZNATOG PEVAČA: "Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe" 13:45 Vip 0
AVA KARABATIĆ SKUPILA NOVAC ZA SAHRANU Poznat datum namenjen za poslednji pozdrav njenom ocu! 22:00 Vip 0
"GOVORILI SU MI DA SAM GA JA UBIO!" Darko Lazić progovorio o smrti oca nakon teške operacije: "Da ja to nisam uradio ne bi ni on!" 10:55 Vip 0
"TEŠKO JE BOLESTAN, MISLIM DA MI BOG VRAĆA" Jovana Jeremić slomljena zbog oca, na ivici suza otkrila potresne detalje 21:30 Vip 0
DAVID DRAGOJEVIĆ POSTAO OTAC! Dva dana nakon venčanja Tamara rodila sina, evo koje ime su dali nasledniku! 18:48 Vip 0
IZGUBIO DEVETORO DECE, PA PREMINUO I ON Stravična sudbina oca iz Gaze, majka ostala neutešna 13:01 Vesti 0
BRUTALNO ZLOSTAVLJAO NJENU MAJKU Evo ko je bio Rijanin otac koji je preminuo u 70. godini života 19:52
"DOBIJAM PORUKE PUNE MRŽNJE, VREĐANJA, PRETNJE" Ava Karabatić prolazi kroz pakao, a otac joj pred smrt jedno zabranio! 13:40 Vip 0
BOLNA OBJAVA AVE KARABATIĆ! Ne krije da je loše nakon smrti oca: ''Cela sam mokra zbog suza'' 17:40 Vip 0
AVA KARABATIĆ NEMA NOVCA DA SAHRANI OCA Javno moli za pomoć: "Ne znam šta da radim, osećam se grozno" 13:20 Vip 0
AVA KARABATIĆ SLOMLJENA OD BOLA Lije suze nakon smrti oca, za Alo izustila potresne reči: "Ostala sam sama na svetu" 09:29 Vip 0
MAJKA JU JE NAPUSTILA, A ON JE OVAKO GOVORIO O SAMOHRANOM OČINSTVU Ava i Ivica imali su samo jedno drugo: "Neće joj biti lako" 08:55 Vip 0
"POKUŠALI SU DA GA REANIMIRAJU VIŠE OD 30 PUTA" Ava Karabatić slomljena zbog gubitka oca: "U šoku sam" 08:34 Vip 0
"DA NIJE RADE, NE BISMO MOGLI DA PREŽIVIMO" Otac pevačice o skandalu sa selom: "Jedva su čekali, ne mogu da joj oproste uspeh!" 14:45 Vip 0
OTAC NAŠE PEVAČICE UBIJEN NA SVIREP NAČIN Detalji lede krv u žilama: "Metak mu je prošao kroz glavu i zaglavio se u mozgu" 12:40 Vip 0
"ŽIVOT NA GUTLJAJU VODE..." Pevačica završila u bolnici, ovaj trenutak joj je zauvek promenio život 10:15 Vip 0
MOSTRUOZNA KAZNA ZA OCA IZ PAKLA! Vukao autom sina (6) po šumi, pa tvrdio da mu je plan bio "samo" tu da ga ostavi 21:53 Vesti 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15