Dalilin otac i dalje čeka Dejanov poziv, iako mu se ćerka razvela Huso ne može da zaboravi Dragojevića
Printscreen

Huso Mujić, otac Dalile Mujić, koja je od nedavno zvanično razvedena od Dejana Dragojevića, juče se oglasio i otkrio da bivšeg zeta i dalje voli i poštuje, te da je on "njegovo dete".

Dalilin otac i dalje čeka Dejanov poziv, iako mu se ćerka razvela Huso ne može da zaboravi Dragojevića

Foto: Alo!

 

- Sa Dalilom se čujem, šta da radi, neka ide sve svojim tokom. Ne misli mu loše. To je zakon tako ide, moraju - kazao je Huso Mujić tada i otkrio šta se desilo sa kućom u Gornjem Šepku.

- Ja znam da su se tamo dogovorili, ne znam šta je sud radio. Njemu ne treba ništa, tako je govorio i ranije. Kuća je njegova uvek, uvek je dobrodošao, dečko na svom mestu - dodao je bio za "Kurir".

Arafat Mujić, Dalilin brat, je jednom prilikom otkrio istinu o ocu.

- On je sa Dalilinom majkom pobegao iz Austrije jer nije plaćao alimentaciju. Ima petoro dece! Pobegao je u Tuzlu, pa sam mu ja dao zemlju u Šepku. I ona radnja, to je sve moje - kazao je Arafat tada za emisiju "Đir sa Memom".

- On se samo brinuo o Dalili, a ona nas sve bruka - dodao je bio on.

Dalilin otac i dalje čeka Dejanov poziv, iako mu se ćerka razvela Huso ne može da zaboravi Dragojevića

Foto: Youtube/Printscreen

 

Svojevremeno se pisalo i da je Huso privođen na razgovor u policiju, zbog problema sa rođakom Fetom.

- U Gornjem Šepku je bilo problema. Huso sad spava u Dalilinoj kući, a policija ga je privodila na informativni razgovor, zato što mu je Feto pretio da će da ga ubije. Huso je izašao, spava u Dalilinoj kući. Brat Dejanov je zvao Husa da preuzme auto, on mu je rekao da će Dejanu dati sve kad mu se on javi - rekao je tada komšija, prenosio je "Paparaco lov".

Tokom ćerkinog boravka u "Zadruzi" prolazio je kroz pakao.

- Huso je završio u bolnici, prijatelji su došli po njega i odveli ga u bolnicu, čoveku je mnogo teško i loše mu je zbog Cara i kako se ponaša prema Dalili. Šećer mu je skočio i pritisak ga muči, doktori svaki dan imaju probleme. Mi se plašimo da dok Dalila izađe, da će on umreti - govorio je tada izvor za "Republiku".

SVE MU JE PRAŠTALA?! Zvezdan priznao da je varao Anu, ona mu stavila do znanja da je VIŠE NE ZANIMA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading