KRISTIJAN GOLUBOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO! Korona može da mu ostavi trajne posledice: Iskašljavam sukrvicu, jako mi je loše!
Printscreen

Kristijan Golubović nedavno je saznao da je pozitivan na kovid 19, a sada je za Alo! otrkio kako se bori sa bolovima koje svakodnevno podnosi.

- Jako mi je loše. Još uvek mi ide krv iz nosa i uva. Lekar mi je rekao da mogu da imam trajna oštećenja na levom uhu, nadam se da do toga neće doći. Počeli su da me bole bubrezi, iskašljavam sukrvicu i jako sam malaksao - na samom početku razgovora rekao je Kristijan koji priznaje da nije poštovao epidemiološke mere.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO! Korona može da mu ostavi trajne posledice: Iskašljavam sukrvicu, jako mi je loše!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Vodio sam se time „Neće korona mene“, nisam nosio masku, svakodnevno sam bio u kontaktu sa dosta ljudi, na stotine njih mi je prilazilo da se slikamo. Mislim da sam dobio koronu od nekoga od gostiju sa slave, dva dana nakon što sam je proslavio izgubio sam miris i ukus. Odmah sam otišao na Batut, test je pokazao da sam pozitivan. Nalazi su mi jako loši, gornja granica CRP-a je 5, a moj rezultat je 21,9. Doktorka mi je rekla da pratim situaciju i da za nedelju dana ponovo snimim pluća - rekao je Kristijan koji otkriva na koji način se boriv protiv virusa.

- Uz lekove, počeo sam da primam infuziju. Drugar iz Amerike mi je preporučio tu terapiju, on je imao težak oblik korone i kaže da ga je to spasilo. Kroz infuziju primam neki koktel vitamina i minerala, nadam se da će mi to pomoći da se izvučem - rekao je za kraj Golubović.

BONUS VIDEO:

ROĐEN DA UPROPAŠTAVA TUĐE ŽIVOTE Dalila se osvetila Caru za prevaru, u Beloj kući nastao muka nakon ovih reči!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading