ČOVEK JE PLAĆEN DA JE UBIJE Policija pronašla Marijanina dokumenta i telefon, a ovo su detalji istrage o nestanku pobednice rijalitija!
Printscreen

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, tvrdi da njena sestra nije nestala već da ima dokaza da je ubijena, a da se sve to prikriva.

- Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na staza 9, dvojica su je odvukli niz padinu 30 minuta, moram prvo da se smirim. Nakon rođendana na kojem je bila, imala je svađu sa dečkom, kojeg je udarila, i otišla, on je krenuo za njom, udario je nekim alatom u glavu, zvao je čoveka i njih troje su se zaputili ka Šljemenu. Na Šljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu, nisu je. Dokumenti su namešteni, čovek koji je plaćen da je ubije je ostavio njene dokumente na mostu da bi izgledala kao da se ubila - ispričala je Maja u emisiji uživo.

Policija je od prijave nestanka krenula u potragu i Marijanine lične stvari, dokumenta i telefon, pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak.

ČOVEK JE PLAĆEN DA JE UBIJE Policija pronašla Marijanina dokumenta i telefon, a ovo su detalji istrage o nestanku pobednice rijalitija!

Printscreen

 

Upravo zbog toga policija se fokusirala na područje reke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu ali nisu pronašli Marijanu.

Takođe, sredinom avgusta, policija je iskoristila nizak vodostaj Save i intenzivirati potragu za bivšom pobednicom Velikog brata. Ponovno su pretražili područje oko Mosta mladosti i nizvodno. Nažalost, ni tada nije bilo napretka u istrazi.

Njen suprug je ispričao da je njegova žena nestala tokom noći, kada su krenuli na spavanje, a pošto je svanulo nije je zatekao u stanu.

Osim toga, on je istakao da je policija našla njena lična dokumenta i telefon, ali da daljih informacija nema.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je... Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući - rekao je Karlo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrio je detalje nestanka supruge:

Podsetimo, Marijana je nestala 27. aprila prošle godine, a njen nestanak je prijavio suprug Karlo Seiferta. U trenutku nestanka bila je obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike. Njena dokumenta policija je pronašla na mostu.

Marijana je ostala upamćena u rijalitiju kada je uplovila u emotivnu vezu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom s kojim je imala intimne odnose pred kamerama, što je u prvi mah šokiralo javnost, ali i njenog oca koji je se odrekao. Ipak, Marijana od te ljubavi nije odustajala, udala se za Nemeša, ali za osam meseci i razvela.

Marijana ima dvoje dece, a sa Karlom je 2020. dobila dete.

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading