Katarina Radivojević bez brusa
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Stiglo leto, a s njim i Katarina Radivojević bez brusa! Šalu na stranu, da li zbog vrućine ili činjenice da je „brushalter steže kao malter“, što bi rekla Olja Karleuša u svojoj pesmi, tek, glumica je rešila da svoje bliznakinje maksimalno raspusti i dozvoli im da dišu.

S druge strane, možda je želela da impresionira zasad javnosti nepoznatog čoveka koji joj je prvo pravio društvo u kafiću, a kasnije i u šetnji, pa je odlučila da mu pokaže čime raspolaže.

Vidno nadrndana i neraspoložena, Katarina je na sebi imala dugačku cvetnu suknju koju je iskombinovala sa crvenom majicom na bretele, a ispod koje nije imala „sisodržač“.

Sve vreme je pokušavala nešto da objasni muškarcu koji ju je pratio u stopu, a on je samo ćutao i pomalo je začuđeno gledao.

Njih dvoje su oči skrivali ispod naočara, a u jednom trenutku Radivojevićeva je ugledala našeg fotografa, pa je tek tad doživela nervni slom. Povisila je ton, širom otvorila usta i podigla ruku, stavljajući mu do znanja da nije preterano raspoložena za fotografisanje.

S obzirom na to da je konačno vidimo u društvu muškarca koji bi potencijalno mogao da bude i njen partner, ali ne bismo da nagađamo, iznenadili smo se činjenicom da je Kaća toliko besna! Možda je vreme da prihvati teret svoje slave i samo se opusti.

Katarina je pre nekoliko godina otkrila da se teško upušta u veze, a onda i kako se oseća nakon svakog raskida.

- Zanimljivo je da nakon raskida obično imam momente u kojima ne vidim koliko sam skrhana, već odmah nastavljam dalje kao da se ništa nije desilo. Iscelim rane, pomislim kako sam superjaka i onda se samo u nekom trenutku slomim. Jer ma koliko ja mislila da takve stvari ne ostavljaju posledice ili ne utiču na mene, shvatila sam da u sebi možda krijem duboko zakopana razočaranja iz prošlosti. Možda je to razlog zbog kojeg se teško upuštam u veze.

Sa momcima nema sreće

Srca muškaraca je i te kako osvajala, ali je teško uspevala da ih zadrži. Javnosti su poznate njene veze sa bivšim suprugom Severine Vučković, Igorom Kojićem, Vidojem Ristovićem (kasnije suprugom Nikoline Pišek), kao i s biznismenom iz Crne Gore Vukom Miškovićem. Šuškalo se da je bila u vezi sa Goranom Bregovićem, ali i s Oliverom Mandićem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading