OTAC MILICE TODOROVIĆ RADI NA PUMPI I ZVEZDA JE INSTAGRAMA Evo šta on kaže na sve to što ga ćerka i supruga snimaju stalno
E-stock/Časlav Vukojičić

Ekipa jednog portala otišla je i do jedne benzinske pumpe u centru grada (Kruševac) gde radi Miličin otac Milan Todorović.

On je zbog svoje duhovitosti i postao svojevrsna Instagram atrakcija.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 - Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice (smeh). Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim - priča Milan, pa nastavlja: - Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se - uz osmeh dodaje Milan. Pitamo smo ga i kada je poslednji put video ćerku.

- Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Bila je ovde kratko pre nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu (smeh). Celo leto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gde sve ide - završio je ljubazno Milan, a zatim nas je zamolio da ga izvinimo, stvorio se poduži red na pumpi, jer mnogi samo kod njega žele da natoče gorivo i razmene nekoliko reči s njim.

 

Printscreen

 

PROSLAVIO SE U MONTEVIDEU Glumac od honorara platio roditeljima renoviranje kuće: Voleo bih da neko primeti moj dar

 

Komentari (0)

Loading