milica todorović
Foto: Alo/Alo/Dejan Briza

Pevačica Milica Todorović uživa u romaničnoj vezi sa svojim novim izabranikom manekenom Lazarom Granićem. 

Protekli dan je bio u znaku žena, te su mnoge pripadnice lepšeg pola od svoje jače polovine dobile poklone ili po neki buket ruža, ništa manje ozbudljivo nije bilo na estradi, pa su mnoge javne ličnosti pokazala javno svoje poklone.

Milica je podelila fotku na društvenoj mreži Instagram sa buketom ruža koji je dobila od svog voljenog, a sudeći po njenom osmehu, uspeo je da joj ulepša dan žena ali i pokaže da je ljubav u sitnicama. 

Milica

Milica Todorović, Instagram printscreen

 

Lazar i Milica su nedavno uplovali u ljubavnu romansu, a kako se već pisalo  žive na relaciji Novi Sad-Beograd, jer kako se šuška Lazar želi da se stacioniraju u njegovom rodnom Novom Sadu.

Komšiluk takođe otkriva da je pevačica upoznala njegove roditelje, kao i on njenu mamu dok je bila u Beogradu kod ćerke.

- Mama joj je skoro bila tu, pa je upoznala Lazara. Pili su kafu tu ispred zgrade. Ona je upoznala njegove, to sam čula tada. Njen kum Steva ga zna, dolazi i on često sa ženom i detetom, druže se, ima tu još nekoliko prijatelja sa kojima zajedno provode vreme - kazala  je komšinica Ana za Blic. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading