Lazar Granić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pevačica Milica Todorović od nedavno uživa u ljubavi sa novim dečkom, priredila mu je i nesvakidašnje iznenađenje za rođendan, a sada se tim povodom obratio i poznati pevač i uputio mu poruku na društvenim mrežama, a maneken se odmah pohvalio na fejsbuku. 

Milica ne krije koliko uživa u vezi sa manekenom Lazarom Granićem iz Novog Sada, svoju ljubav ne kriju od javnosti a zajedno se pojavljuju i na pojedinim dešavanjima. 

Granić se juče pored poklona od svoje izabranice, pohvalio i čestitkom pevača Željka Samardžića, koju je odmah podelio na Fejsbuku. 

Naime, Samardžić mu se obratio putem video snimka i čestitao mu rođendan a mladi maneken  je to podelio na svom Fejsbuk storiju. 

Željko Samardžić

Facebook printscreen

 

- Dragi Lazare, čestitam ti rođendan od srca, nadam se da će biti prilike da zapevamo i da znaš da te Mica mnogo voli. Ćao - poručio je Željko tom prilikom, na šta je pevač odmah odgovorio. 

- Hvala veliki gospodine - napisao je on uz emotikon srca. 

Da li se Lazar privatno poznaje sa pevačem ili je to takođe deo Miličinog rođendanskog iznenađenja, ostaje nam da saznamo. 

Podsetimo, Milica je juče svog dečka za rođendan iznenadila specijalnim poklonom, u pitanju je zvezda u sazvežđu koja je pripala Lazaru, a koja se zove baš po njemu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading