Milica
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačicu Milicu Todorović od nedavno je u vezi sa izvesnim Lazarom Granićem iz Novog Sada, a kako saznaju domaći mediji zaljubljeni par se od početka veze ne razdvaja, te najviše vremena provodi upravo u Miličinom stanu u Beogradu.

Ekipa domaćih medija posetila je kraj u kome Milica živi kako bi saznali šta to imaju da kažu njene komšije za novog izabranika.

- Kao dva tinejdžera, doduše oni su još uvek mladi, ali takvu energiju sada imaju. Ne razdvajaju se, po ceo dan su zajedno i kada izađu napolje, drže se za ruke. Milica sada više nema razloga da se krije jer ste je vi novinari fotografisali - rekla je jedna baka i dodala:

- To dete je stalno bilo nasmejano, takva je po prirodi, ali stvarno se nešto promeni u čoveku kada je srećan u ljubavi. Verujem da je sada istinski ispunjena. Iskrena da budem, dugo nijednog muškarca nismo ni videli da dolazi kod nje, ona pažljivo bira koga pušta u svoj dom i život. Deluje da joj je zbog vrcave ličnosti i toga što je stalno sa ljudima, lako i da se zaljubi i nekom se otvori, ali je suprotan slučaj. On je često kod nje u stanu, možda tu i živi - zaključila je komšinica.

PEVATI MOŽE I SA 60 GODINA, ZA DRUGE STVARI JE TADA KASNO! Komšije Milice Todorović otkrile sve o novom dečku, ovako se par ponaša

Foto: Printscreen/instagram

 

Ima i mladih komšij akoji su primetili Miličinog izabranika, iako su ipak stariji ti koji sve isprate i kojima ništa ne može da promakne. 

- Ovaj mi se više dopada od Strugara, taj glumac baš nije išao uz nju. Čini mi se da je novi momak sličan njoj po toj pozitivnoj energiji koja nju čini posebnom. Videla sam ih zajedno nekoliko puta kada su ulazili u zgradu ili kola, uvek joj pridrži vrata... - rekla je komšinica Maja.

- Znam da nije na nama sa strane da to govorimo, ali Milica je toliko divno dete i volela bih da nađe tu pravu ljubav i osnuje porodicu. Pevati može i sa 60 i kusur godina, a za neke druge stvari je već kasno kad prođu godine - zaključila je jedna starija gospođa - rekla je treća komšinica.

Komšiluk takođe otkriva da je pevačica upoznala njegove roditelje, kao i on njenu mamu dok je bila u Beogradu kod ćerke.

- Mama joj je skoro bila tu, pa je upoznala Lazara. Pili su kafu tu ispred zgrade. Ona je upoznala njegove, to sam čula tada. Njen kum Steva ga zna, dolazi i on često sa ženom i detetom, druže se, ima tu još nekoliko prijatelja sa kojima zajedno provode vreme - kazala  je komšinica Ana za Blic. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading