PEVANJE 3 PESME POMAŽE U LEČENJU BOLESTI PLUĆA Otkriće iznenadilo naučnike - evo o kojim slavnim pesmama je reč 12:30 Razonoda 0
"NEMAŠ POJMA DA PEVAŠ" Legendarni pevač sasuo ćerki sve u lice, pa poručio: "Nije talentovana na mene" 10:50 Vip 0
NAKON MOŽDANOG UDARA IMALA JE 10 ODSTO ŠANSE DA PREŽIVI Oporavila se, a lekare je najviše iznenadila jedna stvar 20:10 Razonoda 0
ANĐELINA IMA SKRIVENI TALENAT Godinama se plašila da pokaže u javnosti, mislila je da nije dovoljno dobra, a za to je bio kriv on 20:35
ZBOG OCA ME JE NAJVIŠE BLAM! Ćerka Harisa Džinovića otkrila sve javno, evo šta se dešavalo u njihovom domu 21:11 Vip 0
PINK ZAPEVALA SA ĆERKOM Ljudi ne mogu da veruju koliko liči na majku, a tek kada joj čujete glas! 15:54
VRAĆA SE NA SCENU Selin Dion ne odustaje od pevanja uprkos retkoj bolesti, otvoreno govorila o najtežim trenucima ikada 10:15
KINEZ USRED ŠANGAJA PEVA POZNATU SRPSKU PESMU! Obišao sve manastire na KiM, a ima jednu posebnu želju (VIDEO) 14:30 Vesti 0
GREŠKOM LEKARA SAM OSTALA BEZ... Potresna ispovest Katarine Grujić, progovorila o svemu javno i poslala jasnu poruku 09:15 Vip 0
BEKVALČEVA DIPLOMIRALA SA ČISTOM DESETKOM! Fakultet koji je završila nema veze sa muzikom, evo šta je u pitanju 10:45 Vip 0
,,UVEK JE LEPO PEVALA" Bivša nastavnica se prisetila školskih dana slavne pevačice, znate li ko je devojčica u žutom? 20:53
DOĐEM KUĆI, A ON UBIJE BOGA U MENI! Potresna ispovest naše pevačice, otkrila sve o zlostavljanju! 17:10 Vip 0
PLAČUĆI SAM IŠLA NA POSAO, A PLATA... Ana Sević je pre Granda radila u ozbiljnoj firmi, a niko nije ni slutio da će se desiti preokret 19:18 Vip 0
SINE NEMAŠ POJMA, NEMOJ DA SE TRUDIŠ Ćerka našeg folkera htela je da krene tatinim stopama, ali on joj je izgovorio šok rečenicu 21:17 Vip 0
HIT SNIMAK ANASTASIJE I GUDELJA Fudbaler, ovakvog ga još niste videli, Ražnatovićeva sve snimila, pa prasnula u smeh 18:20 Vip 0
ZAPEVALA NASRED ULICE Ana Bekuta glavna atrakcija u Londonu, pokazala umeće, a iza svega se krije emotivna posveta Milutinu Mrkonjiću 20:55 Vip 0
ODRIČE SE PEVANJA Šokantna odluka poznate pevačice, otkrila i koji je razlog kačenja mikrofona o klin 07:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46