KONJ NAS I SMUVAO I RASTAVIO! Milica Todorović žestoko potkačila Petra Strugara, umešala se i Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Milica Todorović u srećnoj je vezi sa sa manekenom Lazarom Granićem iz Novog Sada, kome je priredila nezaboravno iznenađenje povodom rođendana. Takođe, svi vrlo dobro pamtimo Milicinu vezu sa popularnim glumcem Petrom Strugarom.

Milica je sada bila gost u emisiji kod Cece Ražnatović, gde se dotakla veze sa Strugarom, ali i pomenula sadašnjeg dečka.

U delu emisije, koji je posvećen medijskim naslovima, pevačica je prokomentarisala svoju čuvenu izjavu od ranije da je nju i Petra spojio konj. 

Naime, pevačica i glumac su se upoznali na snimanju Miličinog spota za pesmu Ljubav manje, za čije potrebe je pevačica pozajmila Petrovog konja, nakon čega je poslala glumcu poruku na Instagramu.

- Lep ti je konj, napisala sam mu, tako smo se upoznali - prisetila se pevačica kroz smeh, pa nastavila.

- Ali eto, konj nas je smuvao, konj nas je i rastavio! On je po ceo dan bio sa konjima! - dodala je pevačica i nasmejala sve u studiju, a potom je sa Cecom nastavila na temu naslova.

KONJ NAS I SMUVAO I RASTAVIO! Milica Todorović žestoko potkačila Petra Strugara, umešala se i Ceca Ražnatović

Printscreen

 

Petar i Milica bili su kratko zajedno, svega pet meseci, a pevačica je ponovo u ljubavnoj vezi.

Takođe tokom gostovanja otkrila je i detalje o sadašnjoj vezi i dečku.

Sadašnji dečko je trener u konjičkom klubu. Ja od konja ne mogu da pobegnem, definitivno, prate me - rekla je kroz smeh.

Pevačica je takođe rekla dsa ima neizmernu podršku roditelja i da joj je najveća želja da se ostvari kao majka. 

- Sve nešto planiramo, ali sve je kako veliki kreator kaže. Ja bih volela, u godinama sam kada mi biološki sat traži da se ostvarim kao majka i ja bih to volela - iskreno je rekla Milica za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading