Rat u ukrajini
Foto: Printscreen/Printscreen

Na snimku se navodno vide dvojica ruskih vojnika koja su tokom bliske borbe opkoljena u rovu. Nakon kraće razmene vatre Ukrajinci su na njih bacali granatu posle čega su ruski borci prestali da uzvraćaju.

Nekoliko trenutaka kasnije dvojica ukrajinskih vojnika su nonšalantno prišla rovu i to im je bila kobna greška. Jedan ruski vojnik je ipak preživeo napad, strpljivo je čekao da mu se napadači približe, a onda je obojicu pokosio kratkim rafalom.

 

 

Na kraju je na njih bacio i granatu.

Za sada nije poznato na kom delu fronta je tačno zabeležen snimak.

- Jedinstveni snimci borbe! Ranjeni ruski vojnik u DNR već je hteo da se raznese granatom, ali... Rusi ne odustaju tek tako! Namamili su ih u zamku i iz mitraljeskog rafala poslali u pakao - piše ispod snimka.

Portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov rekao je danas da su ruske snage u protekla 24 sata eliminisale više od 220 ukrajinskih vojnika na pravcu Donjecka.

- Ukrajinske snage su izgubile tenk, borbeno oklopno vozilo, osam automobila, haubice Msta-B i D-30 i samohodni artiljerijski sistem Gvozdika. Pored toga ruske snage uništile su skladište municije ukrajinske 60. mehanizovane brigade u blizini Otradnog - rekao je Konašenkov.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading