Masovna tuča u Rusiji
Foto: Printscreen/Printscreen

Na snimku koji su objavili lokalni mediji vidi se grupa muškaraca, od kojih su neki bili maskirani, kako tupim predmetima udaraju čoveka koji je ležao na zemlji.

Nekoliko trenutaka kasnije, druga grupa muškaraca obučenih u crno dojurila je na lice mesta u više automobila i počela da puca na prvu grupu, nakon čega su pobegli u nepoznatom pravcu. Na snimku se vidi i kako dvojicu muškaraca udaraju kolima.

 

 

- Svi koji su učestvovali u sukobu su uhapšeni - saopštili su nadležni. Još nije poznato koliko je osoba privedeno.

Aplikacija za razmenu poruka Telegram kaže da su uhapšena samo tri muškarca, a da je jedan od njih maloletan.

Ruski istražni komitet, koji se inače bavi velikim zločinima, saopštio je kasno u nedelju da se tuča i pucnjava istražuju kao krivični slučaj huliganizma, piše Moskva tajms.

- Oni koji su učestvovali u sukobu otvorili su vatru na protivnike iz ličnog neprijateljstva - saopšteno je, ali ne navodeći tačan uzrok spora.

Prema nekim izveštajima, sumnja se da je ulična tuča verovatno izbila zbog trougla u kojem su učestvovali žena, vojnik i pripadnik Vagnerove plaćeničke grupe. Kako je preneo jedan lokalni medij, incident se dogodio nakon što je Vagnerovog borca i njegovu devojku navodno napala nepoznata grupa muškaraca.

Još nije potvrđeno da su svi uhapšeni članovi Vagner grupe, koja je odigrala ključnu ulogu u Ukrajini pre nego što je prošlog leta bila potresena pobunom i smrću njenog osnivača Jevgenija Prigožina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading