TAST ZVEZDE REAL MADRIDA MEĐU UHAPŠENIM PUČISTIMA! Novi detalji o neuspelom državnom udaru u Nemačkoj
YouTube/ Printscreen

U nastavku akcije pretrage brojnih lokacija pojavili su se nove informacije o neuspelom puču, a najveću pažnju nemačke javnosti privukla je informacija o Hepnerovom hapšenju, koji je priveden u hotelu sa pet zvezdica u austrijskom skijalištu Kicbil, gde je radio.

On je osumnjičen da je bio značajan u grupi zaverenika. Navodno je bio član komandnog štaba vojnog ogranka, odgovoran za regrutovanje novih članova, nabavku oružja i druge opreme, kao i za izgradnju komunikacione i IT strukture otporne na greške.

Takođe je imao zadatak da vodi kantinu u kojoj bi se hranili pripadnici takozvane nove nemačke armije, a austrijski dnevnik „Prese“ navodi da je Hepner trebalo da bude lični kuvar Hajnrihu Trinaestom, princu od Rojsa, nakon što bi bio postavljen za kralja. Hepner je grupi obezbedio novac, pribor za kuvanje, kamperski kombi i generator za hitne slučajeve.

Njegova ćerka Šalimar (28) je u vezi sa Davidom Alabom, fudbalerom madridskog Reala i kapitenom austrijske reprezentacije, koji nije odgovarao na zahteve za komentar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading