Jovanovic
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ bs

- Ponovo smo svedoci snažnih pritisaka koje trpi naša zemlja i predsednik Aleksandar Vučić -  saopštio ministar Jovanović. 

Ministar Jovanović napomenuo je da je predsednik Vučić još jednom pokazao svoju svoju hrabrost u borbi protiv onih koji žele da naštete interesima Srbije.

- Još jednom je celom svetu pokazao svoju hrabrost u borbi protiv onih koji žele da naštete našim državnim interesima i beskompromisnu borbu za dobrobit srpskog naroda gdegod da živi - saopštio je ministar.

- Zajedno, ujedinjeni, borićemo se za našu zemlju i nećemo dozvoliti da dvostruki standardi dela međunarodne zajednice, nepoštovanje međunarodnog prava i nasilje pobedi. Neka naša sloga i zajedništvo budu naša snaga u ovim teškim vremenima. Neka nam vizija i liderstvo predsednika Vučića budu putokaz ka boljoj budućnosti našeg naroda - saopštio je Jovanović

- Predaja nije opcija! Živela Srbija! - zaključio je ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović.

BONUS VIDEO

@alo_portal POLITIKA ZLA NAD SRBIMA NIJE KAŽNJAVANA, ČAK JE NAGRAĐIVANA Vučić u UN podsetio na 25 godina terora koji su tolerisani #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mile

23.04.2024 22:03

Vučić brani interese Srbije u Ujedinjenim nacijama

Marko

23.04.2024 22:04

Predsednik Vučić se svim silama bori za Srbiju i srpske nacionalne interese.