ĐILASOV BARJAKTAR IZGOREO OD MRŽNJE PREMA VUČIĆU Osvanula nenormalna objava Milivojevića (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Narodu Srbije je dobro poznato ko je lobistkinja za nezavisno takozvano Kosovo, poslanica Evropskog parlamenta Vilola fon Kramon. Narod Srbije takođe zna da se radi o lobistkinji koja radi rame uz rame s Aljbinom Kurtijem, ali i vaskolikom opozicijom okupljenom oko Dragana Đilasa, koja joj je sedela i sa leve i sa desne strane u Strazbru, kada je Evropski parlament izglasavao najnoviju, sramnu rezoluciju o Srbiji.

I sam lider SSP Dragan Đilas kazao je kako "veruje u ove ljude" - iste ljude koji čestitaju "16. rođendan" tzv. Kosovu i žele što pre da ga učine nezavisnom republikom.

Ali ono što neki građani možda (barem još uvek) ne znaju jeste da je upravo barjaktar Đilasove "Srbije protiv nasilja" Srđan Milivojević u svojoj nemoći da na izborima pobedi predsednika Srbije Aleksandra Vučića (jer na njegovu žalost građani Srbije biraju, a ne Evropski parlament) počeo da piše svakakve u najmanju ruku rečeno budalaštine, ali i jezive pretnje na račun predsednika Srbije.

U svom poslednjem istupu ili bolje rečeno ispadu Milivojević je našao sebi za pravo da optužuje Vučića za "Kurtijevog čoveka".

Pored svih pritisaka koje Vučić trpi i sve borbe za srpski narod na KiM, ne samo da ga ovim sramnim izjavama vređa, već on ide korak i dalje. 

Da se Milivojević nešto pita, predsednik Srbije ne bi smeo da govori na javnom servisu (RTS). Istinsko zalaganje "protiv nasilja" ućutkivanjem političkih protivnika.

Milivojević u svojoj mahnitnoj mržnji prema Vučiću se tu ne zaustavlja pa predsednika Srbije najstrašnije vređa lažnim bljutavim optužbama.

objava

Foto: Printscreen

 

 

Čak je i opoziciona influenserka Ksenija prepoznala nenormalnost ove objave.

- Brate, on Kurtijev potrčko, vi sa Violom frendovi, što se kaže na j**********. Onom koja čestita Kosovu dan državnosti - napisala je ona.

Ali ovo nije prvi ispad Milivojevićeve bolesne mržnje prema Vučiću, daleko od toga.

Ovaj funkcioner Demokratske stranke (DS) nema ništa protiv (jer to je valjda u duhu "Srbije protiv nasilja") da crta metu predsedniku Srbije na čelu.

Da bi svima bilo jasno ko je ovaj čovek dovoljno je setiti se njegovog bolesnog priželjkivanja smrti Andreja i Danila Vučića, brata i sina predsednika republike!

„Andrej i Danilo nađeni u šahtu, ko Gadafi“, napisao je decembra 2021. Milivojević na Tviteru.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading