ODNOSI U TABORU OPOZICIONARA ZATEGNUTI DO TAČKE PUCANJA Đilas i Marinika izbacili Jeremića iz spota
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Da su odnosi u taboru opozicije zategnuti i poprilično komplikovani, vidi se i po novom predizbornom spotu ovog dela opozicije u kome je bilo mesta za sve viđenije političare iz toga tabora, ali ne i za Jeremića.

Naime, Tepićeva je objavila kratak video-klip, u trajanju od 15 sekundi, na društvenoj mreži Tviter, koji je verovatno namenjen kampanji za parlamentarne izbore, a u glavnoj ulozi je upravo ona. U ovom kratkom videu je bilo mesta za Dragana Đilasa, Pavla Grbovića, Mikija Aleksića, Zorana Lutovca, pa čak i za Janka Veselinovića, ali ne i za Vuka. 

Doduše, odnosi u ovom delu opozicije oduvek su bili zategnuti, a dodatno ih je zakomplikovao Dragan Đilas kada je, uprkos Jeremićevom protivljenju, za kandidata na predstojećim predsedničkim izborima izabrao Zdravka Ponoša, nekadašnjeg bliskog Jeremićevog saradnika.

Predsednik Narodne stranke je nemajući kud tu kandidaturu prihvatio, ali se jasno distancirao od opozicionih kolega. U kampanji ga nema, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, ili se odmara ili se bavi samo Narodnom strankom.

Alo! je prošle nedelje pisao da Jeremić nije došao na organizovano potpisivanje sporazuma među opozicionim strankama. Na TV N1, koja se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, otkriveno je da potpisivanju sporazuma među opozicionim strankama koji uređuje njihove odnose nije prisustvovao niko iz Narodne stranke.

- Važno je naglasiti da se na ovaj poziv nije odazvao niko iz Narodne stranke. Niko u ime te partije ovaj sporazum nije potpisao - kazala je reporterka s ove televizije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Željko Kovačević

22.02.2022 08:19

Na predstojećim izborima glasaće se ne za Vučića nego protiv opozicije. Takozvana opozicija kao da sama sebe želi da uništi. Ponoš da bude predsednik? Kuku majko moja...