PREDSEDNIK I PO PAKLENIM VRUĆINAMA U ODELU: Obilazi gradilišta, otvara fabrike i puteve, dok se ministri brčkaju u moru
Tanjug/Strahinja Aćimović

Pored brojnih sastanaka i razgovora sa stranim državnicima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić stiže i da svakodnevno bude i na terenu. Po najvećim vrućinama, šef države obilazi brojna gradilišta po Srbiji, otvara fabrike, nove puteve, zdravstvene ustanove… Mnogi će se pitati, a šta je sa ministrima.

Ako se izuzmu oni koji mu se s vremena na vreme prišljamče, uglavnom su se razbežali i spas od vrućina našli u letovalištima po morima i planinama. Gotovo da nema dana da predsednik Aleksandar Vučić nije u nekom delu naše zemlje ne bi li se lično uverio kako napreduju radovi, ili ne bi li otvorio još jedan projekat koji je od vitalnog značaja za građane i privredu.

To čini i po paklenim vrućinama, u odelu. Tako je juče bio na otvaranju zdravstvene stanice u Borči, prekjuče u Pančevu, gde je obišao inženjerski centar u fabrici ZF Srbija, u utorak u Kladovu… Vučić je najavio i da danas ide u Niš, sutra u Novi Sad, a potom u Brisel.

– I kada se vratim iz Brisela, eto mene opet da vas sekiram, da ponovo trčim i radim za narod Srbije i Srbiju – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja onima koji su došli u nameri da ga provociraju.

Inače, on uvek svoj obilazak iskoristi i da porazgovara sa građanima kako bi direktno od njih čuo šta bi sve trebalo učiniti kako bi se u Srbiji živelo još bolje.

Strpljiv je da sasluša probleme sa kojima se suočavaju, ono što ih tišti, ali često ima priliku i da čuje pohvale na svoj račun. Odlično upoznat sa svim, gotovo uvek ima i spremne odgovore na pitanja žitelja, ali i onih koji su poslati da ga isprovociraju.

A ministri, pitaju se mnogi. Očigledno je sa su se razbežali jer im i vrućine i rad teško padaju. Najviše vole kada ih pozovu da sede u televizijskim studijima i pod klimom pametuju. Na teren odlaze kada baš moraju, i to uglavnom kada ide predsednik Srbije, jer pojedini od njih vole da se prišljamče tamo gde je najviše medijskih ekipa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
đoka

16.07.2021 09:25

Kuji će mu ministri nek otpusti sve to i onako sam rešava sve!!!

Milan

16.07.2021 10:22

@đoka - .....a ne treba u odelu. Može u obilazak u gaćama, čak možda i bez njih

Aleksandar

16.07.2021 10:16

On je čovek iz naroda, željan toga da pomogne svima. Možemo biti ponosni na njega.

Žika

16.07.2021 10:36

Toliko o tome koliko je nekima (opoziciji) bitna država Srbija i njeni građani...

Nina

16.07.2021 11:14

Srbija se trudi da bude među najboljima i pre svega uspešna zemlja koja je uvek spremna za dogovor i na saradnju.

stevo

16.07.2021 11:17

Predsednik neumorno radi i bori se za bolju buducnost Srbije

Kaja

16.07.2021 11:28

Zaista sam odusevljena kako nas predsednik radi i obilazi sve redom, a ja bila na moru, i pakleno vruce.

Marko

16.07.2021 11:42

Naravno dolazi ko pravi gospodin i poštuje svoj narod.

Lola

16.07.2021 17:16

Za razliku od opozicije predsednik se se bori za bolju budućnost Srbije i nastavlja da se radi i gradi.

Ivana

16.07.2021 22:38

Vučić pokazuje koliko je vredan i radan i koliko želi da građani Srbije žive bolje. Srbija se danas cela razvija i gradi.