ACA SE PLAŠIO DIJANINE OSVETE! Alo! otkriva sve detalje veze i raskida bivše državne sekretarke i predsednika Opštine Palilula!
Dijana Hrkalović - Alo - Nenad Vujanović

Naime, prema rečima našeg izvora, ova turbulentna ljubavna veza imala je bolan kraj za Hrkalovićevu, te je svom voljenom prilikom raskida pretila da će mu se osvetiti što ju je ostavio.

- Hrkalovićeva i Jovičić su bili u vezi kada su bili mladi. Svoju ljubav nisu skrivali te su svi u taboru naprednjaka znali da se ovo dvoje, tada mladih, aktivista vole. Dijana je bila ludo zaljubljena u Aleksandra, nije se odvajala od njega te su skupa išli i na stranačke proslave držeći se za ruke - priča za Alo! naš dobro obavešteni izvor i navodi da su problemi krenuli kada je Jovičića ljubav prošla, te je hteo da raskine sa Hrkalovićevom.

- Dok je Dijana sanjala zajednički život, Acu su emocije prošle pa je odlučio da na tu vezu stavi tačku. Kada je svojoj dragoj saopštio da je kraj, počeo je njegov pakao - objašnjava naš izvor i dodaje da je raskid bio turbulentan.

ACA SE PLAŠIO DIJANINE OSVETE! Alo! otkriva sve detalje veze i raskida bivše državne sekretarke i predsednika Opštine Palilula!

Printscreen

 

- Hrkalovićeva je burno reagovala. Nije želela da prihvati da je ostavljena, te je svom dragom pretila da će je zapamtiti i da će mu uništiti sve naredne veze. Jovičiću nije bilo nimalo svejedno u tom periodu. Plašio se Dijane. Znao je da je nezgodne naravi i nije bio siguran šta može da mu napravi - ističe naš izvor i dodaje da su se kasnije strasti smirile.

- Ma nijedan raskid nije lak. Mladost, ludost. Kasnije, kada su ohladili glave, Hrkalovićeva je spustila loptu - poručuje naš sagovornik.

Podsetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

On se tereti za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu sa D. V. (43), odgovornim licem za inspekcijske poslova u Gradskoj opštini Palilula. Jovičiću je određen pritvor do 30 dana.

Dijana ne haje za optužbe

Alo! je prošle nedelje pisao da nekadašnja državna sekretarka MUP-a uživa nasmejana u noćnom provodu sa drugaricama bez obzira na to što se njeno ime mesecima unazad dovodi u vezu s brojnim aferama i što je nedavno saslušana u policiji zbog najozbiljnijih optužbi.

Čini se da je moto Hrkalovićeve „udri brigu na veselje“, tako da je nedelju veče provela s prijateljicama u jednom poznatom restoranu na beogradskom Ušću, a jedna od njih se fotografijama provoda pohvalila i na društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lessa

15.06.2021 09:18

Namestili je Velja,Mare i Zvicer.frka ljudima od njenog pogleda... Ova bi prebila pola policije,sa sve Vulinom da dodju da je hapse.😂😂😂