“TA PRIČA JE PALA U VODU” Kurti je uništio KiM, ni Albanci ne žele da žive tamo
Foto: Alo

- Ovo jasno govori o dometima i rezultatima Kurtijevog režima koji je i doveo do vrlo teške bezbednosne situacije na Kosovu I Metohiji koja je delim prouzrokovala i jako lošu ekonomsku situaciju. Kurti nikada nije pokazivao ni volju, ni želju da se bavi ekonomijom i kvalitetom života svih građana na KiM – naveo je on za naš portal i dodao:

džo bajden, amerika uvodi sankcije kurtiju

 

 

- Priča o multietničkom društvu, suživotu i izgradnji modernog društva je pala u vodu. S obzirom da je Kurtijeva poruka da želi da istera Srbe sa KiM, tu apsolutno nema nikakve volje i žellje za bilo kakvom vrstom saradnje i integracije sto može da izazove i dublju krizu što će se tek reflektovsti na ekonomiju i kvalitet života ljudi na KiM, nažalost na jedan vrlo negativan način.

Podsetimo, Alo! je pisao da čak 70.000 radnika sa tzv. Kosova čeka viznu liberalizaciju za odlazak u inostranstvo.

- Za 2023. godinu imamo statistiku koja ne može biti baš tačna, ali oko 70.000 radnika čeka liberalizaciju. Mislim da će u januaru radnici otići i potpisati ugovore sa privatnim kompanijama u Nemačkoj - izjavio je za RTK Jusuf Azemi, predsednik Nezavisnog sindikata privatnog sektora.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading