Beograd je Sveta
Foto: Alo/Printscreen

Njihova manjinska lista pod rednim je brojem 11 i nosi naziv "Beograd je Svet(a)".

Ono po čemu je lista Zukorlićeve stranke u glavnom gradu jedinstvena jeste, pre svega, neviđeni kandidat za gradonačelnika.

I to zaista neviđen zato što je tokom cele izborne kampanje nosio kacigu na glavi, a takvu kamuflažu imao je i na predstavljanju na konferenciji za medije gde je sedeo pored Usamea Zukorlića, lidera SPP.
 

Ako je SPP hteo da skrene pažnju na sebe izborom kandidata na gradonačelnika - uspeo je.

- Kandidat za gradonačelnika SPP čitao je na konferenciji sa papira iako je nosio kacigu. U stilu naziva liste „Beograd je Svet(a)" na kacigi su se nalazile zastave mnogih država, a zanimljivo da je na predstavljanju kandidat za gradonačelnika nosio majicu kratkih rukava sa grbom Beograda i dugački beli plašt - pisali su mediji.

Od svega je otkriveno samo da se kandidat zove Sveta, što je prilično simbolično, s obzirom na poruku i slogan kampanje da je Beograd svet(a).

Predlozi za Beograd koji će biti realizovani ako zaokružite broj 11 na listiću su, kako su naveli SPP i Sveta, sledeći: pošumljavanje Beograda, umanjenje kazni kada vam pauk odnese auto, besplatan parking za početnike, smanjenje visokih cena u večernjim izlascima, slobodan dan za vlasnike kućnih ljubimaca, besplatno letovanje za prosvetne radnike i vaspitačice, 8. mart kao neradni dan, naplatu ulaza na Kalemegdan za strance, trostruko uvećanje poreza na profit za kladionice, organizovanje belosvetske kuhinje u Beogradu i referendum jednom godišnje gde će beogradski studenti birati svetski poznate izvođače za besplatni koncert...

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading