SARAJEVSKI HULIGANI GA UBOLI NOŽEM U LEĐA Evo u kakvom je stanju Srbin koji je ranjen na dečijem turniru
Alo/ M. Š.

Beograđanin, otac mladog fudbalera FK Zvezdare povređen u današnjem napadu nožem nedaleko od hotela u sarajevskom naselju Ilidža, oseća se dobro nakon ukazane lekarske pomoći, potvrdio je za Tanjug Ivan Stojimirović sekretar FK Zvezdara.

"Nakon ukazane medicinske pomoći u lokalnoj bolnici državljanin Srbije, otac našeg fudbalera koji je povređen nožem, vraćen je u hotel i oseća se dobro", rekao je Stojimirović.

Sekretar FK Zvezdara je objasnio da je do napada došlo tokom povratka sa utakmice kada je grupa maskiranih momaka napala roditelje mladih fudbalera.

"Nastala je gužva u kojoj je nožem uboden roditelj našeg mladog fudbalera. Potom je došla policija i deca su bezbedno stigla do hotela i večerala su. Sada je sve u redu, ali današnji napad je ostavio ružnu sliku o turniru koji se održava već godinama unazad", rekao je Stojimirović.

On je potvrdio da je policija prisutna u hotelu i da je predstavnik ambasade Srbije došao u hotel da poseti mlade srpske fudbalere i ponudi svaku vrstu pomoći.

Stojimirović je rekao da klub još uvek nije doneo odluku da li će ostati na turniru ili će se sa decom ranije vratiti u Beograd.

Jedan od napadača je posegao za nožem i tada je muškarcu zadao tri uboda, dva u zadnjicu i jednom u leđa ali je imao jaknu koja ga je spasila ozbiljnijih povreda, prema nezvaničnim informacijama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mile sumadinac

14.01.2023 23:15

Apelujem na sve srbe da ne idu u bosnu tamo gde su muslimanske veroispovesti tamo nismo dobro dosli a mi kao turisti im ostavljamo miljone svakog meseca sam organizovao 4 autobusa za posetu sarajevu od kad su izbusili gume srbima vise ne idemo na tu destinaciju i apelujem da svi obustave liniju u tom pravcu.

Jugović

15.01.2023 02:04

Oni žive u18 vjeku oni žive u tami jednostavno zaostali kad oni mrze djecu nema tu priče više