Probajte Box i Super Plan pakete 3 meseca besplatno
Promo

Kako se leto polako bliži kraju, televizija i vreme provedeno ispred malih ekrana vraćaju se na velika vrata. U želji da to vreme bude ispunjeno vrhunskim sadržajima, mts i Supernova su korisnicima ponudili isto tako vrhunsku ponudu – da besplatno probaju Box ili Super Plan pakete prva tri meseca.

Ovi paketi nude televizijski sadržaj koji odgovara svim ukusima – ljubitelji sporta na Arena sport kanalima mogu da prate ekskluzivne prenose utakmica engleske Premijer lige i drugih najboljih evropskih fudbalskih takmičenja, dok gledaoce na Superstar kanalu očekuje prvoklasni serijski i filmski program, kao i najgledanija ostvarenja u produkciji Telekoma Srbija. Naravno, korišćenje ovih paketa garantuje ujedno stabilan i brz internet za lagodno „surfovanje“, rad od kuće ili zabavu u slobodno vreme.

Ukoliko želite da mesecima uživate u jedinstvenom miksu najboljeg TV sadržaja i brzog interneta, požurite i iskoristite ovu ponudu do 15. novembra. Sada je pravi trenutak da postanete član mts porodice i odaberete BOX ii Super Plan paket po svojoj meri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading