NOVAKOV TRENER OTKRIO VELIKU TAJNU! Poznato je kada će Đoković u penziju!
EPA/Alessandro Di Marco

Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Završnog mastersa pobedama nad Kasperom Rudom i Andrejom Rubljovim.

Prvi reket sveta nedavno je oborio rekord i postao prvi igrač u istoriji koji je sedmu godinu završio na prvom mestu ATP liste. Naravno, mnogi se pitaju koliko Nole još može da igra, s obzirom da ima 34 godine.

Odgovor na to pitanje dao je kondicioni trener Novaka Đokovića, čovek koji najbolje poznaje njegovo telo - Ulises Badio.

- Nedavno su se Novak i Zlatan Ibrahimović sreli i fudbaler je upitao Noleta koliko ima godina. Kada mu je Đoković odgovorio da ima 34, Ibra mu je rekao da je u njegovom slučaju najbolji bio kada je imao 35. Mislim da Novak može bar još četiri ili pet godina da igra na visokom nivou - rekao je Badio za "AS".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulises Badio (@uli.physio)

 

Podsetimo, Novak će ovog četvrtka saznati ko mu je rival u polufinalu Završnog mastersa, a to će biti ili Hubert Hurkač ili Aleksandar Zverev.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sladjan

18.11.2021 11:23

Novakov kraj karijere će biti sa 25+ grenslem titula,i kruna karijere olimpijskim zlatom .......i otprilike 450+ nedelja na listi !!!!!