ARGENTINAC UPOZNAO SUNARODNIKA, PA OTRČAO NA TETOVAŽU Zbog Mesijevog autograma odmah je "išarao" ruku (FOTO)
printsreen

Fudbalska reprezentacija Argnetine prethodnih dana boravila je u Majamiju, a Lionel Mesi bio je u centru pažnje i ovog puta. Tokom upoznavanja reprezentativaca i fudbalera Intera iz Majamija, san iz detinjstva ispunio se mladom golmanu Francisku Ranijeriju (18), koji je upoznao idola. Tom prilikom zatražio je autogram, a zatim šokirao fudbalski svet i samog Mesija.

Odmah nakon druženja mladi Argentinac koji brani u akademiji kluba sa Floride iskoristio je Mesijev potpis na ruci kako bi dobio tetovažu koju je oduvek želeo. Po istim linijama umetnik mu je iscrtao autogram slavnog fudbalera, pa će sada Lionel Mesi zauvek biti uz Franciska koji ga smatra najboljim igračem svih vremena. 

(UŽIVO) NORVEŠKA-SRBIJA Piksi odredio startnih 11 za meč protiv Norvežana

Ovo nije ništa neobično kada su u pitanju Argentinci. Oni trenutno toliko vole Lionela Mesija da na svaki kontakt sa njim tokom meča skaču spremni za tuču, a većina reprezentativaca više bi volela da Leo osvoji Mundijal nego da oni budu na spisku putnika za Katar. O tome je nedavno govorio i Luis Ibanjez, koji je potvrdio kakav Mesi ima status u Argentini. Otuda ne čudi tetovaža Ranijera: 

-Najbolji dan u mom životu. Juče sam ispunio san. Delio sam teren sa igračima kojima se divim, sa svojom reprezentacijom. Upoznao sam svog idola, najboljeg igrača u istoriji, neverovatnu osobu na terenu i van njega, moj primer koji treba da sledim! Emocija što sam te video i što si pristao da mi potpišeš ruku je neopisiva. Leo, ispunio si mi san i svaki dan kad pogledam u svoju ruku pamtiću emociju koju sam osetio kada sam te sreo. Ne mogu da opišem rečima koliko si sjajan! Toliko odricanja i toliko stvari ostavljenih po strani, da živim snove kakvi su mi se ispunili juče. Mogućnosti koje mi ovaj sport pruža! Sada više nego ikada želim da nastavim sa ovim - napisao je u Instagram objavi mladi golman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading