BIVŠI FUNKCIONER TVRDI "Uprava Partizana radi savršen posao, za sve su krivi trener i igrači"
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

- Najveća je odgovornost sportskog sektora. Nesumnjivo. I ja dok sam bio sportski direktor, uvek sam preuzimao odgovornost na sebe. I dobro i loše je zasluga sportskog sektora. Uprava je ta koja obezbeđuje finansiranje, da sve funkcioniše i da omogući sve što je sportskom sektoru bitno da pravi rezultate. Pošto sam bio sedam godina na čelu sportskog sektora, mogu ovako javno da potvrdim da uprava na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom radi neverovatan posao - objašnjava Iliev za "Sportal".

OVAKO IZGLEDA ZAVEJANA HUMSKA Stadion Partizana prekriven snegom (FOTO)

Nastavio je u istom ritmu.

-  Sve što je struka zamislila za tih 7 godina, koliko sam ja bio tu, sve je ispunjeno. Sve želje. Pa, onda ne pije vodu da se sada štiti struka, a za krizu krivi uprava. A kada je rezultat dobar, onda je struka zaslužna, a ne uprava. Ja sam uvek pričao, kada je bio rezultat pozitivan, to je zasluga igrača, stručnog štaba i sportskog sektora. Ali sam i tada zahvaljivao upravi jer nam je obezbedila uslove da to ostvarimo.

On tvrdi da ne razume navijače.

- Ja bih razumeo da nema plata, da nema rezultata, ali realnih rezultata. Svi mi znamo šta je za Partizan realnost, samo se pravimo... U Evropi imamo fantastičan rezultat godinama. Finansije kluba su stabilne. Jedan smo od retkih klubova koji redovno plaća igrače i to kvalitetno plaća. Da to ne valja, ja bih razumeo nezadovoljstvo. Ali Partizan funkcioniše kao kolektiv, kao firma, kao državna institucija kvalitetno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading