LOŠA VEST IZ HUMSKE Natho završio jesen, ali ne zbog povrede
FK Partizan

Loša vest za navijače Partizana i Bibrasa Natha. Pouzdani vezista je najverovatnije okončao jesenji deo sezone pošto mu je dijagnostikovana anemija. 

Vezista crno-belih je već podvrgnut ispitivanjima i dok se ne utvrdi tačan razlog "malokrvnosti", odnosno problema stvaranja crvenih krvih zrnaca u organizmu,  neće biti izlagan naporima - treninzima i utakmicama.

Sve je otkriveno na nedavnom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, između Austrije i Izraela, čiji je Natho kapitren, kad se fudbaler Partizana požalio na otežano disanje i napustio teren već u 23. minutu.

U razgovoru sa sportskim sektorom iz Humske, Natho je napomenuo da je već duže vreme osećao slabost, misleći da dolazi kao posledica umora od napornog kalendara, pa isprva nije pridavao previše značaja, dok u sastavu Izraela nije doživeo pomenutu neprijatnost.

Sve navedeno svakako otežava posao i stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem, kao i celoj ekipi, čiji je Natho bitan "šraf", jer to znači igrač manje u rotaciji u završnom delu jeseni i to ne bilo koji fudbaler, već jedan od najkreativnijih i najvažnijih među crno-belima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading