JEDAN OD NAJBOLJIH KOJI SU DOTAKLI LOPTU Moćne reči Durenta upućene Nikoli Jokiću (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Denver je razneo Finiks u šestom meču polufinalne serije plej-ofa na Zapadu i plasirao se u finale konferencije.

Ponovo je naš Nikola Jokić odigrao maestralnu partiju, upisao novi tripl-dabl sa 32 postignuta poena.

Ekipa Sansa je doživela neuspeh, iako su očekivali mnogo ove sezone od kada su doveli Kevina Durenta, kome baš i ne ide u plej-ofu od kada je napustio Golden Stejt pre nekoliko godina.

SRBIN ISPISUJE STRANICE ISTORIJE NBA LIGE Lebron i Vestbruk jedini uspeli da urade isto što i Jokić

Nakon utakmice Durantula je imao samo reči hvale za srpskog reprezentativca pošto mu je postavljeno pitanje da li ga je tokom ovih duela još nešto iznenadilo u Jokićevoj igri.

- Oduvek sam imao poštovanje prema njemu. Uvek sam znao koliko je sjajan igrač. Nisam bio iznenađen da su ti igrači dobri, posebno neko kao Jokić. Gledao sam ga, igrao sam ranije protiv njega od kada je dostigao vrh kao igrač. Ne mogu reći da sam saznao nešto novo o njemu. Oni su sjajan tim, imaju dubinu, mnogo igrača koji igraju dobro zajedno, imaju sjajan kontinuitet, dugo su zajedno... Koliko godina je Majk Meloun tamo?! Šesto godina?! To je dobra prednost. Znaš da treniraš, znaš igrače, poznaješ tim, imaš sistem toliko dugo. Ne, nisam iznenađen uopšte. Jokić je jedan od najboljih svih vremena. Otići će u istoriju kao jedan od najboljih centara svih vremena koji su dodirnuli loptu - poručio je Durent.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading