KATASTROFALNE VESTI IZ NBA Adetokumbo se povredio na meču protiv Čikaga (VIDEO)
EPA

Senku na ovu pobedu Baksa bacila je povreda Janisa Adetokumba.

Grk je uganuo desni zglob šake kada je početkom druge četvrtine pao ispod koša posle duela sa igračem Bulsa Kobijem Vajtom. 

Prema prvim informacijama, Aderokumbo je samo lakše povređen, ali trener Baksa Majk Budenholzer nije siguran da li će biti spreman za Ol-star vikend.

Adetokumbo je upisao dva poena, tri asistencije i sedam skokova za devet minuta na terenu, ali mu je to bilo dovoljno da obori rekord franšize po broju asistencija.

On je upisao 3.274 asistencija u deset sezona i oborio rekord Pola Presija koji je imao 3.272 uspešna dodavanja ;od 1982. do 1990. godine. 

I pored povrede prve zvezde tima, Baksi su gotovo od početka meča bili u prednosti, a najefikasniji je bio Brus Lopez sa 33 poena, što je njegov rekord sezone.

NOVA MVP TITULA NA VIDIKU Jokić bez premca, niko mu nije ni blizu

Dževon Karter je dodao 22, a Džru Holidej 15 poena i devet asistencija.

U redovima Čikaga, koji je doživeo i šesti poraz u nizu, najbolji je bio Nikola Vučević sa 22 poena i 16 skokova, Zek Lavin je ubacio 18, a Patrik Vilikams 16 poena.

Milvoki je peti tim u istoriji NBA lige koji je ol-star pauzu dočekao sa nizom od 12 pobeda. Tri od četiri prethodna tima koja su uradila izborila su finale NBA lige.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading