KARI GLEDAO BOGDANA Selektor Pešić u Americi, otkrio sa kojim igračima je sve razgovarao
Foto: Promo/KSS

- Jeste, došao sam da gledam Bogdana, Bio je MVP ove utakmice - rekao je Pešić, pre nego što je pričao o tom Svetskom prvenstvu i o razgovoru sa Bogdanovićem.

- Mi smo sada u nekim redovnim aktivnostima, razgovaramo sa igračima, ako ne možemo da ih treniramo, onda treniramo kroz razgovor. Da vidimo njega i Nikolu Jokića, da predstavimo plan i program priprema, mnogo je rano, nas očekuje krajem aprila meseca izvlačenje parova u Manili.

Ipak, Pešić smatra da su bitni i igrači iz Evrope.

- Ne radi se samo o igračima koji su ovde, nego o igračima i u Evropi, njima je još duža sezona, rano je sve za bilo kavke planove.

Osim Bogdanovića i Jokića, Pešić kaže da je posetio i Alekseja Pokuševskog, ali i Nikolu Jovića.

- Već smo imali posetu Pokuševskom i Jovića. Pre neki dan smo bili tamo u Denveru, ali Jokić nije mogao da igra zbog povrede, vidim da je večeras igrao protiv Hjustona i da njima treba ta jedna pobeda obezbedili prvo mesto Zapadne konferencije, sve je bilo super, dobri razgovori, o košarci pre svega - zaključio je Svetislav Pešić.

Na prethodnom Svetskom prvenstvu Srbija je borbu za medalju završila u četvrtfinalu porazom od Argentine, a kasnije je uspela da stigne do petog mesta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading