TRAGEDIJA Talentovana košarkašica pronađena mrtva na svoj 18. rođendan

Kakav šok... Alesija Marija Rajkju, mlada nada rumunske košarke, pronađena je mrtva u svojoj kući na dan kada je napunila 18 godina!

Prema informacijama do kojih su tamošnji mediji došli, Alesija je pronađena mrtva u nedelju ujutro. Na telu nije pokazivala znakove nasilja.

Telo mlade žene je predato Nacionalnom institutu za sudsku medicinu (INML) radi obdukcije.

Alesija nije imala bolesti koje bi mogle tako brzo da prekinu njen život. Kancelarija za sumnjive smrti prestoničke policije otvorila je dosije kako bi razjasnila okolnosti u kojima se smrt dogodila.

- Život košarkašice sa velikom perspektivom je prerano okončan... Jedna od najtalentovanijih sportistkinja generacije 2004. više nije sa nama. Alessia Maria Raiciu umrla je na dan kada je napunila 18 godina. Osvojila je brojne medalje na nacionalnim prvenstvima za mlade sa KS Olimpija Bukurešt. Košarkaški savez Rumunije upućuje iskreno saučešće ožalošćenoj porodici! Počivaj u miru Alesija! - objavio je na Fejsbuku Rumunski košarkaški savez.

Alesijini rođaci, ali i zaljubljenici u ovaj sport, šokirani su smrću mlade žene. Ništa nije predviđalo takvu tragediju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading