VELIKI USPEH "PANTERA" FMP pobedom u Splitu overio plej-of, Stefanović poručio: Čestitam svima u klubu!
ABA liga/Split/Ivica Cavka

 

FMP ima još tri utakmice do kraja i biće u igri i da popravi svoju plejof poziciju, a nakon pobede u legendarnoj dvorani Gripe govorio je trener Nenad Stefanović:

- Čestitam ekipi Splita na dobroj utakmici s obzirom da su oni u ritmu koji nije human i mislim da izvlače iz toga maksimum, a to sam rekao i treneru danas. Naterali su nas da budemo do kraja maksimalno koncentrisani da bismo pobedili. Moram da čestitam i mojim momcima, nama je prognozirana borba za opstanak, od nekih čak i ispadanje, a mi smo u plejofu tri utakmice do kraja. Moram od srca svima da čestitam. Danas smo po ko zna koji put pokazali da nismo grupa pojedinaca, već tim. Prošli put je bio Simović, koji je iskočio da kažem iz redovnog šablona. Danas smo imali mlade momke kao što su Stepanović i Vujičić koji su dali ozbiljan doprinos u bitnim trenucima. Čestitke timu, klubu, mom stručnom štabu i kompletnoj organizaciji. Mislim da smo napravili ogroman uspeh, ali znajući moju ekipu nećemo se na tome zaustaviti’’, istakao je trener "pantera" koji je potom upitan od strane domaćih novinara da prokomentariše reakciju Danila Tasića nakon pogođene trojke:

VELIKI USPEH

ABA liga/Split/Ivica Cavka

 


- Bespotrebna reakcija. Ako ste videli moje ponašanje mislim da je bilo maksimalno korektno i nisam rekao ništa. Odmah sam rekao Tasiću da je pogrešio, on je prihvatio grešku, prišao sudijama i izvinio se. Bio sam igrač jako dugo, ne možemo nekada da razumemo te stvari, afekat, utakmica… Publika je bila sjajna, bilo je sjajno igrati ovde. Ja sam kao igrač bio sa FMP-om ovde pre 15 godina, bilo je lepo videti ovde sve, kada smo imali trening videli smo i trofejnu salu. Izvinjavamo se, nije bilo ništa sa lošom namerom, zaista smo se osećali dobrodošlim u svakom aspektu i neće se ponoviti siguran sam - rekao je trener FMP-a.

Sezona se nastavlja i novi veliki izazovi. Već u petak u ”FMP areni” od 17 časova "panteri" će dočekati Budućnost u zaostaloj utakmici 14. kola ABA lige.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading