NAVIJAČI FULAMA U EKSTAZI Suspenzija istekla, Mitrov povratak, Sautemptonu se crno piše
Foto: AP/AP Photo/Jon Super

Fulam je dočekao povratak Aleksandra Mitrovića. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije vraća se na teren posle suspenzije od osam mečeva koju je zaradio na utakmici FA kupa protiv Mančester junajteda, u porazu njegovog tima (3:1).

Tada je nesmotreno reagovao i spustio ruke na arbitra Krisa Kavanu tražeći od njega objašnjenje, a kazna Fudbalske asocijacije Engleske bila je drakonska.

Od tog meča do sutra proći će ravno 55 dana. 

Tim sa stadiona "Sent Meris" zakucan je za dno Premijer lige sa 24 boda na tri kola do kraja. Prvi tim iznad zone ispadanja, Everton, ima osam bodova više što znači da "svece" samo trijumf održava u životu i daje im zrno nade da mogu da opstanu.

NAVIJAČI FULAMA U EKSTAZI Suspenzija istekla, Mitrov povratak, Sautemptonu se crno piše

Steven Paston/PA via AP

 

ZASLUŽENA NAGRADA HALANDU Norvežanin najbolji igrač sezone u Engleskoj

I to pod uslovom da Everton i ostali rivali u bici za opstanak - Lester i Lids ne uspeju da trijumfuju.

Aleksandar Mitrović poslednji gol u Premijer ligi postigao je 3. januara i bio je to pogodak za minimalni trijumf Fulama na gostovanju Lesteru (1:0).

Nema sumnje da će srpski golgeter biti silno motivisan po povratku na teren posle skoro dva meseca pauze.

Trener Fulama Marko Silva u ekstazi je zbog povratka srpskog reprezentativca na teren.
- Mitrović se vraća i dobro je imati ga ponovo u timu. Bilo je teško bez njega, neću da krijem. Njegovo ponašanje je bilo veoma dobro u ovom periodu, uz svu našu podršku. Znao je Mitrović od prvog dana da će biti drugačija situacija od obične kazne ili neke povrede. Sve vreme je radio sa ekipom. Bilo mu je teško, naravno, dobro je da nam se vraća - izjavio je Silva.

Portugalac se još jednom osvrnuo na Mitrovićevu suspenziju.
- Jasno je da je sve bilo preuveličano. Priznali smo kao klub da igrači ne mogu da reaguju tako. Jasno je, uradio je to, priznao je grešku, ali je kazna bila prestroga. Mi kao klub smo snažno iza našeg igrača - rekao je trener Fulama.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading