POKLON NAJVERNIJIM NAVIJAČIMA! UEFA deli 30.000 besplatnih ulaznica finalistima klupskih takmičenja
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Predsednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Aleksander Čeferin objavio je da će navijači timova koji će učestvovati u finalnim utakmicama UEFA klupskih takmičenja – Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija i Lige šampiona za žene – dobiti određeni broj besplatnih ulaznica za finala kao nagradu za njihovu podršku evropskom fudbalu tokom trajanja krize izazvane pandemijom COVID-19.

REGION U SUZAMA Preminuo legendarni hrvatski fudbaler, dva puta bio šampion Jugoslavije

Klubovi koji se plasiraju u finale Lige šampiona dobiće po 5.000 ulaznica, finalistima Lige Evrope sleduje po 4.000 ulaznica, dok će klubovi koji se plasiraju u finale Lige konferencija dobiti po 3.000 karata za svoje najlojalnije navijače, a isto toliko dobiće i klubovi finalisti Lige šampiona za dame.

UEFA je uslovila klubove da će karte morati da podele isključivo navijačima, a ne sponzorima, partnerima ili zvaničnicima klubova.

Ovim potezom krovna fudbalska organizacija želi da se zahvali navijačima koji su pružali podršku svojim klubovima u pandemiji koronavirusa, u kojoj su dosta mečeva svojih ekipa morali da gledaju preko TV-a umesto na stadionu.

KRALJ INSTAGRAMA! Svi su tu, ali Ronaldu niko nije do kolena! (FOTO)

Finale Lige šampiona 2022. godine igraće se u Sankt Petersburgu, Lige Evrope u Sevilji, dok će Tirana ugostiti finaliste Lige konferencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading