OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Legendarni Italijan izabrao Vlahovića pre Kejna!
Tanjug/Ap

- Da sam na mestu Bajerna i da moram da zamenim Levandovskog, doveo bih Holanda i Vlahovića. Napadač Fjorentine bi u Nemačkoj lako dao 30 golova u sezoni, igra odlično i svoju klasu dokazuje iz meča u meč - počeo je Vijeri.

DRAMA U TRCI ZA ZLATNU LOPTU Reprezentativci Srbije Mitrović, Tadić, Vlahović i Sergej nadmeću se za priznanje FSS

Nastavio je u istom ritmu.

- Vlahović je Srbin i on kao i Argentinci, Urugvajci ili Hrvati se lako adaptira na našu ligu. Oni su temperamentni i spremni za borbu. Ako ode u Juventus daće 28 golova tamo. Brz je, jak, tehnički moćan i ostavlja sjajan utisak. Impresivan je i način igre Fiorentine ga čini još boljim. Pogledajte njega i recimo Harija Kejna, da procenjujem potencijal i razliku u godinama uvek bih izabrao mladog Srbina.

DUŠANE, NEMOJ DA IDEŠ IZ ITALIJE! Ovaj savet će Vlahoviću najviše značiti!

Vijeri je baš oduševljen Vlahovićem.

- Očigledno je da je Kejn u ovom momentu spremniji, prošao je toliko toga već u karijeri, ali Vlahović ima svetlu budućnost. Za mene su Dušan i Erling igrači koje vrhunski klub mora da ima. Nema niko jači od njih. Čujem priče kako Vlahoviću odgovara Serija A, ali na to kažem da nije lako postizati golove u bilo kojoj ligi. Voleo bih da ga vidim u Ligi šampiona što pre - zaključio je Vijeri.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading